ΜΑΛΛΙΑ

Η βαφή που αλλάζει χρώμα στα μαλλιά ανάλογα με τη διάθεσή σου

Η βαφή μαλλιών για όσες γυναίκες το αποφασίζουν είναι μεγάλη υπόθεση. Σκέψεις, ιδέες, ερωτήσεις, φωτογραφίες κι ατέλειωτες ώρες αναζήτησης στο instagram ή το pinterest για να βρεις το ιδανικό χρώμα που θες να έχουν τα μαλλιά σου. Αυτό που θα το κοιτάς στον καθρέφτη και θα χαμογελάς, θα σου φτιάχνει τη διάθεση και θα αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Πώς θα σου φαινόταν όμως αν τα μαλλιά σου άλλαζαν χρώμα ανάλογα με τη διάθεσή σου; Αυτή την απίθανη σκέψη (σαν κομμάτι από κοριτσίστικο παραμύθι) έκανε η Lauren Bowker, η οποία δημιούργησε μία βαφή, ικανή να κάνει τα μαλλιά σου να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τη διάθεσή σου.

 

Η βαφή Fire, όπως ονομάζεται, είναι ένα πάντρεμα της επιστήμης με τη μόδα, μία τεχνολογία που η Lauren Bowker έχει εφαρμόσει και σε άλλα αντικείμενα, όπως σε ένα στέμμα για χάρη της Swarovski με πολύτιμους λίθους που αλλάζουν χρώμα βάση της εγκεφαλικής δραστηριότητας και ένα σακάκι που παίρνει διαφορετικές αποχρώσεις, επηρεασμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Η βαφή μαλλιών που αλλάζει χρώμα είναι το πιο πρόσφατο από τις δημιουργίες της και λειτουργεί με τη θερμοκρασία του σώματος. Ανάλογα με τα συναισθήματα, τα μαλλιά σου παίρνουν και το αντίστοιχο χρώμα.