ΜΑΛΛΙΑ

Gloss για τα βαμμένα μαλλιά σου (κι όμως υπάρχει)

Όταν ακούς τη λέξη gloss, ένα από τα πρώτα πράγματα- για να μην πω το πρώτο- που έρχεται αμέσως στο νου σου είναι τα lip gloss, τα ζουμερά, ιριδίζοντα χείλη και όλη αυτή η 90s εποχή που έκαναν δυναμική την παρουσία τους στη ζωή κάθε γυναίκας. Η μόδα και τα trends κάνουν κύκλους, όμως και εκτός από τα lip gloss που έχουν κάνει δυναμικό come back στη beauty ρουτίνα μας, ο όρος «gloss» επαναπροσδιορίζεται χάρη στη Bumble and bumble, κατακτώντας μία θέση στο λεξιλόγιο των μαλλιών μας, πόσο μάλλον των βαμμένων μαλλιών.

Λειτουργώντας στην πραγματικότητα ως ένα «φίλτρο» για τα βαμμένα μαλλιά, τα νέα Bb.Color Gloss καθίσταται μία θεραπεία λάμψης που ενισχύει άμεσα την απόχρωση των μαλλιών, χαρίζοντάς της νέα διάσταση, ζωντάνια και πρισματική λάμψη που διαρκεί έως και τρία λουσίματα. Κυκλοφορούν σε 5 αποχρώσεις: Διάφανο, Ψυχρό Ξανθό, Ζεστό Ξανθό, Κόκκινο, και Καστανό κάνοντας το χρώμα των μαλλιών να φαίνεται υγιές και ζωντανό, ανεξάρτητα από την απόχρωσή του.

 

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανάμεσα στις επισκέψεις για βαφή στο κομμωτήριο, πριν από την έξοδο με την κολλητή σου, πριν βγάλεις selfie. Ανακινείς και εφαρμόζεις σε στεγνά μαλλιά. Το αφήνεις για 20 λεπτά (μόνο 4 λεπτά το Ψυχρό Ξανθό) και στη συνέχεια ξεπλένεις. Αν θέλεις συνεχίζεις το λούσιμο  με το αγαπημένο σου Bb. Σαμπουάν και Conditioner για απόλυτη απαλότητα και λάμψη.

 

Extra beauty tip: Να χρησιμοποιείς πάντα τα γάντια που βρίσκονται στη συσκευασία όταν το εφαρμόζεις στα μαλλιά σου  και να προσέχεις να μην έρθει σε επαφή με τα ρούχα σου, καθώς μπορεί να τα βάψει. Stay tuned γιατί θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora & Attica από τον Μάρτιο ’18.