ΜΑΛΛΙΑ

Η Τάμτα και τα εντυπωσιακά της χτενίσματα

Η Τάμτα είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που δεν βαριέσαι να χαζεύεις στο Instagram αφού σχεδόν πάντα έχει κάτι καινούριο να σου δείξει. Είναι τολμηρή στα outfits αλλά και στο beauty look και έχει μία τάση να υπερβάλλει με έναν μοναδικό τρόπο που η ίδια μπορεί να υποστηρίξει.

Σε αυτό το post ασχοληθούμε κυρίως με τα μαλλιά της και τα πιο πρόσφατα εντυπωσιακά χτενίσματα που ενώ μοιάζουν υπερβολικά, σε δεύτερη σκέψη και ίσως με μερικές αλλαγές θα μπορούσαν κάλλιστα να σε συνοδεύσουν σε μία δική σου επίσημη περίσταση. Το ζητούμενο είναι να νιώθεις άνετα για να μπορείς να τα υποστηρίξεις.

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Το accessorized hairstyle είναι μία τάση που δεν μπορεί να σου έχει περάσει απαρατήρητη. Δεν είναι καθόλου κακό να τη δοκιμάσεις, αν φυσικά δεν το έχεις ήδη κάνει.

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Ένα retro side-part χτένισμα με όγκο και έμπνευση περασμένων δεκαετιών που έχει μετατρέψει την Τάμτα σε μία diva, βγαλμένη από άλλη εποχή. Η επιστροφή στα περασμένα trends πάντα με ένα σύγχρονο twist δεν είναι καθόλου κακή ιδέα και – γιατί όχι; – να υιοθετήσεις ένα αντίστοιχο hairstyle.

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Disco girl με retro αναφορές για ένα εντυπωσιακό curly hairlook που θα ταιριάξει άψογα με ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα.

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Ανάλαφρες μπούκλες με ’80s αναφορές που ταιριάζουν άψογα με τους κρίκους και το κόκκινο κραγιόν.