ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά σου μιλάνε από μόνα τους – Μάθε τι χρειάζονται

Αντί να ''παλεύεις'' κάθε μέρα με τις... τρίχες, ανακάλυψε τι πραγματικά θέλουν να σου πουν, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Αναπολείς τις εποχές που τα λεπτά, όμορφα μαλλιά σου είχαν μεταξένια υφή και, παρόλο που τόσα χρόνια τα διατηρείς φυσικά και χωρίς βαφές, νιώθεις πια ότι έχουν χάσει τον όγκο τους ή ότι «σπάνε» εύκολα όταν τα βουρτσίζεις;

Μάλλον ήρθε η ώρα να θυμηθείς τις συμβουλές που σου έδινε ο κομμωτής, όταν τον επισκεπτόσουν, και να βάλεις στην καθημερινότητα σου εξειδικευμένα, υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη φροντίδα και τον καθαρισμό των μαλλιών σου, τα οποία, κατά κύριο λόγο, βρίσκονται στα κομμωτήρια. Αυτό είναι το κλειδί για να αποκτήσουν ξανά τη λάμψη και τη φυσική τους δύναμη, αφού τα κοινά σαμπουάν επιβαρύνουν το δέρμα και εμποδίζουν τις τρίχες να αναπτύσσονται σωστά.

 

Αν σε ταλαιπωρεί η λιπαρότητα, η ξηροδερμία ή έχεις αρχίσει να παρατηρείς ότι είναι εμφανώς αραιωμένα και πιο λεπτά, τότε πρέπει να ακολουθήσεις μια εξειδικευμένη θεραπεία. Η αραίωση και η λέπτυνση είναι πολύ συχνά φαινόμενα, ειδικά μετά από μια εγκυμοσύνη, κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά… ακόμα και σε περιόδους έντονου άγχους, το οποίο είναι ο πιο σημαντικός «εχθρός» της εμφάνισής μας! Μη διστάσεις να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου, ο οποίος έχει τη γνώση να αξιολογήσει την κατάσταση των μαλλιών σου και να σου προτείνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

 

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν ταλαιπωρήσει τα μαλλιά τους με πολλά βαψίματα, χημικές διεργασίες ή υψηλές θερμοκρασίες και νιώθεις πως πλέον ”διαμαρτύρονται”, φαίνονται αφυδατωμένα, πιο αραιά και πιο λεπτά… απλά, εκμυστηρεύσου το! Δεν είσαι, άλλωστε, η μόνη, αφού πρόκειται για το πιο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσες γυναίκες έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μία από αυτές είναι και η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε πρόσφατα για την ”εμμονή” που έχει με τα μαλλιά της και τις ανησυχίες της για την έλλειψη όγκου στον ειδικό του Nioxin, του Νο.1* προϊόν κομμωτηρίου για πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά**.

 

Ακολουθώντας τις συμβουλές του κομμωτή του Nioxin expert, η Πηνελόπη αποφάσισε να αποδεχτεί και η ίδια την πρόκληση του Nioxin 30-day challenge. Θα μοιράζεται μαζί μας τα αποτελέσματα μέσω των προσωπικών της social media accounts κατά τη διάρκεια του challenge και θα μας περιγράψει την εμπειρία της!

Μπες στο https://pestostonkommotisou.nioxin.gr/ για να δεις τι ακριβώς αποκάλυψε, να πεις το δικό σου hair matter στον ειδικό και να διεκδικήσεις κι εσύ τα προϊόντα Nioxin που έχουν ανάγκη τα δικά σου μαλλιά, γιατί… hair matters!

*σε πωλήσεις παγκοσμίως

** πηγή αναφοράς Kline & Company