ΜΑΛΛΙΑ

Η Rita Ora σου δείχνει 4 εκδοχές για τα πιο καλοκαιρινά σγουρά μαλλιά

Ίσως θεωρείς ότι τα σγουρά μαλλιά δεν έχουν πολλές επιλογές για χτενίσματα. Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να δοκιμάσεις όλα εκείνα τα hairstyles που γίνονται με ευκολία στα μακριά μαλλιά, μπορείς ωστόσο να δοκιμάσεις άλλα, που δύσκολα θα κατάφερνες χωρίς να έχεις αυτές τις ζωηρές μπούκλες. Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού λοιπόν, αν είσαι φυσική σγουρομάλλα δεν χρειάζεται να αρκεστείς σε ένα top bun μετά την παραλία ή σε σφιχτές πλεξίδες που όταν τις λύσεις, οι μπούκλες σου γίνονται πιο ατίθασες από ποτέ.

Από την άλλη αν το φυσικό σου είναι τα σπαστά μαλλιά, τότε το curly hairstyle της Rita Ora  και πάλι θα σου φανεί χρήσιμο, αφού με λίγο αφρό και την γνωστή φυσούνα στο σεσουάρ μπορείς να τα καταφέρεις, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα αντέξεις τη διαδικασία σε συνδυασμό με τη ζέστη.

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

Αν σε βοηθάει το κούρεμά σου, τότε αυτό το ’80s inspired χτένισμα είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες που απομένουν. Ειδικά να είναι σγουρά τα μαλλιά σου, τότε μάλλον θα χρειαστείς μόνο λίγο αφρό για να βάλεις σε τάξη τις μπούκλες σου.

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

Μία πιο messy & curly εκδοχή που θα σου χρειαστεί αρκετά και το φθινόπωρο. Ανάλαφρες μπούκλες με ελαφρώς beach εφέ για ένα sexy αποτέλεσμα.

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

Εσύ που είσαι ακόμα στην παραλία, τότε δοκίμασε να αφήσεις τα σγουρά μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, βάζοντάς τους μία styling mousse για σγουρά μαλλιά, αποφεύγοντας τις ρίζες.

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

Ανέμελο και εύκολο χτένισμα για curly hairstyle χωρίς κόπο που θα σε συνοδεύσει και στη πόλη. Κάνε τη χωρίστρα σου στο πλάι και μη φοβηθείς να κάνεις φράντζα με τις μπούκλες σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/ritaora