ΜΑΛΛΙΑ

#mylifemyshampoo: Η νέα καμπάνια του Wash & Go σε καλεί να αγαπήσεις τα μαλλιά σου

Την Τρίτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Launch Event του Wash & Go στον ατμοσφαιρικό χώρο του Κ8 Point στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας. Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη της νέας καμπάνιας ''My Life My Shampo''.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, η Demy. H δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Οι καλεσμένοι παρασύρθηκαν στον ρυθμό της μουσικής απολαμβάνοντας τη μοναδική της φωνή και λαμπερή σκηνική της παρουσία.

 

Παρόντες ήταν επίσης και οι υπόλοιποι ambassadors της ενέργειας: η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Λαβίνια Σταθάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όλοι τους πολύ ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή τους στην ενέργεια ”My Life My Shampo”.

Ο Ιάκωβος Πουτάκογλου (Group Brand Manager Cosmetics) και η Κατερίνα Μπαμπούκου (Brand Manager) από τον όμιλο Σαράντη καλωσόρισαν τους καλεσμένους, αναφέρθηκαν τόσο στην ιστορία του Wash &  Go όσο και στο περιεχόμενο της ενέργειας ”My Life My Shampoo” τονίζοντας πως η καμπάνια αποτελεί έναν εορτασμό των όμορφων καθημερινών στιγμών που μοιραζόμαστε είτε με αγαπημένα μας πρόσωπα είτε με τον εαυτό μας και σημειώνοντας πως η συμμετοχή όλων είναι σημαντική καθώς η καμπάνια φέρει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

”My Life My Shampoo”

 

Mε αφορμή την ανανέωση όλης της σειράς, το Wash & Go, σε μία δήλωση αγάπης για τα μαλλιά γυναικών και ανδρών, με χαρά ανακοινώνει την καινούργια ενέργεια “My Life My Shampoo”. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας δεν είναι άλλη από την εκθαμβωτική Demy, η οποία εντυπωσιάζει με την πολυτάλαντη προσωπικότητά της, την αριστοκρατική ομορφιά της και τα λαμπερά της μαλλιά, μια γυναίκα πάντα προσιτή και χαμογελαστή.

Την ενέργεια ”My Life My Shampoo” επίσης θα στηρίξουν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Λαβίνια Σταθάκη. Με διαφορετική προσωπικότητα η κάθε μία, αντιπροσωπεύουν ένα διαφορετικό στυλ γυναίκας, όλες όμως διακρίνονται για τον δυναμισμό τους, τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής τους και φυσικά την αγάπη τους για το Wash & Go! To ανδρικό κοινό θα εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ένας από τους πιο ευπαρουσίαστους Έλληνες που χρόνια τώρα εμπιστεύεται το Wash & Go για την περιποίηση των μαλλιών του.

 

Η ενέργεια”My Life My Shampoo” έχει ως βασικό στόχο να αναδείξει πώς το νέο Wash & Go μπορεί να ταιριάξει τέλεια στην καθημερινότητα όλων μας. Χάρη στην ποικιλία των προϊόντων του, το νέο Wash & Go εγγυάται την απόλυτη φροντίδα και προστασία για όλους τους τύπους και τις ανάγκες των μαλλιών μας.

Οι ambassadors θα μοιραστούν μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά τους και θα καλέσουν το κοινό να κάνει το ίδιο ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο τους είτε στο microsite

www.mylifemyshampoo.gr είτε στο Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #mylifemyshampoo & #washandgogreece. Με τη συμμετοχή τους λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς με ιδιαίτερα, θεματικά δώρα και ταυτόχρονα στηρίζουν ενεργά τον ξενώνα «Ελαία» των Γιατρών του Κόσμου για ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες.

Instagram: https://www.instagram.com/washandgogreece/
#mylifemyshampoo #washandgogreece
Facebook: https://www.facebook.com/Wash-Go- Greece-1689571251280048/