ΜΑΛΛΙΑ

Το πιο καταστροφικό πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου, το έκανε η Nina Dobrev

Το έχουμε πει πολλές φορές, τα λάθη είναι ανθρώπινα και από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Και λάθη κάνουμε όλοι: Διάσημοι και κοινοί θνητοί, όπως εσύ και εγώ.  Αν έχεις, λοιπόν, σγουρά μαλλιά και τα ισιώνεις συχνά- πυκνά, παρακάτω θα διαβάσεις το καταστροφικό λάθος που έκανε η ηθοποιός Nina Dobrev στις δικές της μπούκλες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People η ηθοποιός  της σειράς ”The Vampire Diaries”  αποκάλυψε τα εξής:

”Έχω αρκετά σπαστά, σγουρά μαλλιά. Στο γυμνάσιο, δεν ήξερα πώς να τα μεταχειριστώ. Το ίσιωμα ήταν αυτό που κάναμε όλες οι φίλες μου και εγώ, αλλά δεν είχαμε πάντοτε την άδεια να το κάνουμε. Αυτό βέβαια, δε μας σταματούσε. Εγώ έπαιρνα το σίδερο (για τα ρούχα) που είχε η μαμά μου και αφού άπλωνα μία πετσέτα στον πάγκο, τα ίσιωνα με αυτό. Και όπως καταλαβαίνεις, υπήρχε πάντοτε ένα τμήμα των μαλλιών (κοντά στο τριχωτό της κεφαλής) που δεν που δεν μπορούσε να φτάσει το σίδερο, οπότε σχηματιζόταν πάντα μία γραμμή”.

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

 

Whaaaattt? Ηλεκτρικό σίδερο για τα ρούχα στα μαλλιά;

Και τώρα αρχίζει το ”κήρυγμα”:

1)Μπορεί η κόμη της ηθοποιού να επέζησε μετά από όλη αυτή την πραγματικά τραυματική εφηβική beauty εμπειρία, όμως  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ δεν πρέπει να δοκιμάσεις κάτι αντίστοιχο μόνη σου στο σπίτι ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ (Άλλο το σίδερο μαλλιών και άλλο το σίδερο για τα ρούχα).

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

 

2)Δεν πρέπει να ξεχνάς πως ΠΑΝΤΟΤΕ πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε εργαλείο θερμότητας, θα πρέπει να προστατεύσεις τα μαλλιά σου εφαρμόζοντας εξειδικευμένα προϊόντα προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες.

3)Η θερμοκρασία των εργαλείων θερμότητας που χρησιμοποιείς δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 180 βαθμούς Κελσίου.

4)Ένα διάλειμμα από τη συνεχή χρήση των εργαλείων θερμότητας είναι απαραίτητο σε τακτά χρονικά διαστήματα.

5) Last but not least: Αγάπησε τα  μαλλιά σου, έτσι όπως είναι φυσικά, με τη δική τους  μοναδική φρεσκάδα.