ΜΑΛΛΙΑ

Η κίνηση που θα δώσει στα μαλλιά σου άλλον αέρα

Ο ήλιος, η άμμος κι η θάλασσα συμβάλουν στο να χάσουν τα μαλλιά σου τον όγκο και τη φυσική τους λάμψη. Το χλώριο και το αλάτι καταστρέφουν τη δομή της τρίχας και μετά ακολουθεί κάποια αφυδάτωση και σίγουρο φριζάρισμα. Ωστόσο, ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχουν υπέροχα προϊόντα περιποίησης, που προστατεύουν την τρίχα και διατηρούν τα μαλλιά σου ανάλαφρα και λαμπερά κάτω από τη ζέστη. Ακολούθησε την παρακάτω συμβουλή για να έχεις όλο το καλοκαίρι τα πιο πλούσια και υγιή μαλλιά.

Τη θες τη θεραπεία σου

Που πας χωρίς μια προετοιμασία; Κάνε οπωσδήποτε θεραπεία στα μαλλιά σου. Κι εννοώ αυτή την αλλιώτικη περιποίηση που δεν συνηθίζεις μες στη χρονιά. Δεν γίνεται να αφήνεις τα μαλλιά σου στη μοίρα τους και στη δύναμη του ήλιου. Για να αποφύγεις την ξηρότητα και την αφυδάτωση, άπλωσέ τους λίγο κοντίσιονερ και βγες στον ήλιο μ’ αυτό. Ω, ναι! Εννοώ κοντίσιονερ που ξεβγάζεται κανονικά. Στην προκειμένη περίπτωση το αντιμετωπίζεις ως μια μάσκα ενυδάτωσης και θρέψης. Κι ο ήλιος (δηλαδή η παραμονή σου για λίγη ώρα σ’ αυτό με το κοντίσιονερ στα μαλλιά) θα βοηθήσει να εισχωρήσει βαθιά στην τρίχα και να δουλέψει κάποιες υπερωρίες. Αν δεν βγεις στον ήλιο, τύλιξε τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα και μείνε σπίτι να δεις ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά. Στο τέλος, που θα ξεβγάλεις με κρύο νερό θα ενθουσιαστείς από την ποιότητα της τρίχας σου.

 

πι.ες: Το κοντίσιονερ Hairdresser’s Invisible Oil Conditioner της Bumble&Bumble είναι ένα όνειρο και τέλεο για την περίσταση! Το συγκεκριμένο μάλιστα σε μέγεθος κατάλληλο για ταξίδια (60 ml) είναι ό,τι χρειάζεσαι για θεραπεία, ενώ είσαι διακοπές και ξέγοιαστη. Χάρη στα 6 σούπερ έλαια που περιέχει στη σύνθεσή του μεταμορφώνει πραγματικά τα μαλλιά, αφήνοντάς τα εξαιρετικά απαλά. Eπιπλέον, τιθασεύει το φριζάρισμα, λειαίνει την τρίχα και προστατεύει από τη θερμότητα του styling, αλλά και τις ακτίνες του ήλιου (φίλτρα UV).