ΜΑΛΛΙΑ

Ο πιο φυσικός τρόπος για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου

Οι βαφές και το καθημερινό styling επιβαρύνουν την υγεία των μαλλιών σου. Γίνονται θαμπά, σπάνε και αδυνατίζουν με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να μακρύνουν γρήγορα με φυσικό τρόπο.

Δεν είναι πάντα εύκολο να αποκτήσεις μακριά, υγιή μαλλιά όταν τα έχεις ταλαιπωρήσει. Μπορείς όμως να τα βοηθήσεις με φυσικούς τρόπους να μακρύνουν ενώ ταυτόχρονα θα φροντίζεις να παραμείνουν υγιή και λαμπερά με το έλαιο δεντρολίβανου να είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς. Έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να δυναμώσουν και να μακρύνουν γρήγορα.

Η βάση για λαμπερά, υγιή και μακριά μαλλιά είναι η ρίζα και εκεί πρέπει να δράσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι ένα μασάζ στο κεφάλι 2 φορές την εβδομάδα με έλαιο από δεντρολίβανο για να αυξήσεις τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και να βοηθήσετε τα θρεπτικά συστατικά του να εισχωρήσουν βαθιά στους θύλακες της τρίχας. Αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά, τότε περιόρισε το μασάζ με το έλαιο δεντρολίβανου μία φορά την εβδομάδα.

Το φυσικό έλαιο δεντρολίβανου έχει όλα εκείνα τα συστατικά που τονώνουν και βοηθούν στην ανάπτυξη της τρίχας. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και διεγείρει τους θύλακες των τριχών της κεφαλής με αποτέλεσμα τα μαλλιά να μακραίνουν γρηγορότερα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Extra tip: Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε να ρίχνεις 1-2 σταγόνες από το έλαιο δεντρολίβανου στην ποσότητα σαμπουάν που χρησιμοποιείς στο λούσιμο.