ΜΑΛΛΙΑ

Η Kylie Jenner άφησε την κολλητή της να την κουρέψει με ψαλίδι κουζίνας

Ξεκινώ με το δεδομένο πως η Kylie Jenner σίγουρα δεν είναι ένα κορίτσι όπως εσύ και εγώ ή εν πάση περιπτώσει ένα συνηθισμένο εικοσάχρονο κορίτσι. Έχει το δικό της brand καλλυντικών, αλλάζει τα μαλλιά της με τον ίδιο ρυθμό που αλλάζει τα ρούχα της (σχεδόν) και δεν κάνει αυτά που κάνεις εσύ με την κολλητή σου (π.χ να βγεις το Σάββατο για ψώνια ή να πας για καφέ). Γιατί αν είσαι κολλητή της Kylie, κάποια στιγμή μπορεί να σου ζητηθεί να κόψεις τα μαλλιά της φίλης σου με ψαλίδι κουζίνας και όλο αυτό να καταγράφεται στα social (Snapchat και Instagram).

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

 

”Η Jordyn κόβει τα μαλλιά μου με ψαλίδι κουζίνας” λέει χαρακτηριστικά η Kylie στο βιντεάκι που γύρισε στο Snapchat, τη στιγμή που η κολλητή της, Jordyn Woods, βρίσκεται από πίσω ψαλιδίζοντας στην κυριολεξία το καρέ της. Μάλιστα απευθύνθηκε και στον κομμωτή της λέγοντας: ”Andrew, αν βλέπεις αυτό το βίντεο τι έχεις να πεις;”

Και σε αυτό το σημείο έρχομαι να σε ρωτήσω τα εξής:

α) Εσύ θα άφηνες την κολλητή σου να σε κουρέψει (μιλάμε για όλες αυτές τις περιπτώσεις που η κολλητή σου δεν είναι κομμώτρια)

β) Θα έκοβες ποτέ τα μαλλιά σου με ψαλίδι κουζίνας; (αυτή νομίζω είναι ξεκάθαρα ρητορική ερώτηση).

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/Kylie Jenner