ΚΟΥΡΕΜΑ

Τι πρέπει να σκεφτείς πριν κόψεις τα μαλλιά σου κοντά

Η Kristen Stewart πρόσφατα τόλμησε να κάνει ένα buzz cut κούρεμα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η νεαρή ηθοποιός είναι γνωστή για τις αλλαγές αλλά και το ανατρεπτικό της στιλ αφού μας συστήθηκε ως ένα καστανόξανθο κοριτσάκι στην εφηβεία και από τότε έχει περάσει πολλά στάδια όσον αφορά στο hairstyle.

Το αποκορύφωμα είναι το πρόσφατο buzz haircut με το οποίο εμφανίστηκε η Kristen Stewart. Κράτησε το ξανθό χρώμα και αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της. Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικό!

Αν, λοιπόν, σου έχει περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσες να κάνεις την ίδια θαρραλέα κίνηση με την Stewart πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς πρώτα τα εξής:

Αρχικά πρέπει να λάβεις υπ’ όψη το σχήμα του προσώπου σου. Αν είναι στρογγυλό τότε μάλλον πρέπει να το ξεχάσεις. Αν όμως έχεις έντονες γωνίες τότε αυτό το κούρεμα μπορεί να δείχνει ακόμα και sexy, ειδικά αν το συνδυάσεις με smokey eyes.

Επιπλέον, δεν είναι πάντα εύκολο να υποστηρίξεις ένα τέτοιο κούρεμα. Ο τρόπος ζωής και το επάγγελμα σου παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή.

Όπως κι να έχει όμως πριν καταλήξεις να ξυρίσεις το κεφάλι σου καλό είναι να ξεκινήσεις από ένα pixie κούρεμα, όπως αυτό τη Michelle Williams. Αν δεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις και νιώσεις έτοιμη, τότε κάνε το επόμενο βήμα και δώσε την ευκαιρία στο buzz cut.

© Getty Images / Ideal Image

Μην ξεχάσω να σου πω για το μετά. Μπορεί όλα ναδείχνουν ιδανικά με ένα ξυρισμένο κεφάλι, όμως πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται υπομονή για τη συνέχεια. Όταν θα θες να τα μακρύνεις, χρειάζεσαι περισσότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο και μάλλον δεν θα αποφύγεις μία άχαρη περίοδο.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image