ΜΑΛΛΙΑ

#HairGoals: Το wavy καρέ της Kendall Jenner

Είναι Τρίτη (αρχή της εβδομάδας) κι εσύ σκέφτεσαι ακόμη α)το ΣΚ και β)την αλλαγή που θέλεις εδώ και καιρό να κάνεις στα μαλλιά σου. Και παρόλο που για το πρώτο αρκούμαστε να σου πούμε πως σε συναισθανόμαστε και περιμένουμε εναγωνίως το τριήμερο που έπεται, για το δεύτερο (βλέπε αλλαγή στα μαλλιά) είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τη λύση- έμπνευση που ζητάς. Για την ακρίβεια, όχι εμείς, αλλά η Kendall Jenner.

Κι αυτό γιατί, βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο makeup artist Hung Vanngo, είμαι σίγουρη πως θα θέλεις να αντιγράψεις το wavy καρέ της.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

Ξεφεύγοντας από την οικογενειακή παράδοση των μακριών μαλλιών και των extensions, η Kendall αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ακόμη πιο κοντό καρέ, δια χειρός της αγαπημένης της hairstylist, Jen Atkin και το αποτέλεσμα είναι άκρως γοητευτικό. Plus: Δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το sexy cat eye look στα μάτια της αλλά και τη nude matte απόχρωση στα χείλη της, που φόρεσε ταμποναριστά στα χείλη της ο makeup artist.

@kendalljenner & my giant hand from tonight @jenatkinhair @hungvanngo

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ Kendall Jenner