ΜΑΛΛΙΑ

Το πανεύκολο hairlook της Kate Middelton που μπορείς να κάνεις μόνη σου

Η Kate Middleton αν και φέρει με δόξα και τιμή τον τίτλο της Δούκισσας του Cambridge και ζει στα βρετανικά, βασιλικά ανάκτορα συχνά αποδεικνύει ότι είναι μία από εμάς και σε τίποτα δεν την έχει επηρεάσει η καθημερινότητά της ως σύζυγος του πρίγκιπα Williams.

Επιλέγει συχνά σύνολα που όμως δεν κοστίζουν μία περιουσία όπως θα φανταζόταν κανείς και το καλύτερο είναι ότι η Kate δεν υπερβάλλει ποτέ στα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Ενώ τελευταία μας κέντρισε το ενδιαφέρον η χρήση του φιλέ σε έναν χαμηλό κότσο σε δημόσια εμφάνισή της, πρόσφατα την είδαμε με ένα κομψό topsy tail.

 

Πρόκειται για ένα retro hairstyle που αν και φαίνεται περίτεχνο, κρύβει ένα κόλπο που θα σε βοηθήσει να το κάνεις μόνη σου, μπροστά στον καθρέφτη σε λίγα μόνο λεπτά. Η ευκολία κρύβεται σε ένα ειδικό κοκκαλάκι που μπορεί να κάνει εύκολο το έργο σου. Σου έχω κι ένα video που μπορείς να το κάνεις με ένα μόνο λαστιχάκι.

 

Αυτό το hairstyle πρότεινε και ο οίκος Tommy Hilfiger για το φθινόπωρο με τα μοντέλα Stella Maxwell και Hailey Baldwin να το αποθεώνουν.