ΜΑΛΛΙΑ

Η Jessica Alba με την πιο hot messy braid του χειμώνα

Αν και η Jessica Alba πλέον απασχολεί την κοινή γνώμη με την αξίας δισεκατομμυρίων επιχείρησή της, δεν παύει να είναι μία stylish influencer, η οποία το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση, street ή red carpet.

Η όμορφη Jessica Alba εμφανίστηκε στο φιλανθρωπικό Gala Baby2baby, εκπροσωπώντας την εταιρία της και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με ρομαντική διάθεση.

 

Στο ίδιο ρομαντικό στυλ κινήθηκε και το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά της. Η Jessica Alba ισορρόπησε την εντυπωσιακή τουαλέτα της με ένα clean makeup και pale pink χείλη τα οποία ταίριαζαν άψογα με το messy hairstyle της.

Η 35χρονη Alba έδωσε τη δική της εκδοχή για ένα romantic & chic braid. Με το υπέροχο tiger eye χρώμα στα μαλλιά της, η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε μία ανέμελη χωρίστρα στη μέση. Τα μαλλιά της κατέληγαν σε μία επίσης άτσαλα πλεγμένη γαλλική κοτσίδα η οποία έδωσε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο στίγμα στην red carpet εμφάνισή της.

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 

Προφανώς είναι εύκολο να τη δοκιμάσεις κι εσύ. Ίσως χρειαστείς ένα spray για beachy waves και ένα shiny spray και για άψογο αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις τα τουφάκια που πέφτουν ελεύθερα στο πρόσωπο!