ΜΑΛΛΙΑ

Η Jennifer Lawrence άλλαξε τα μαλλιά της και απογείωσε το bronde

Η ταλαντούχα Jennifer Lawrence ξέρει καλά να παίζει με τη δημόσια εικόνα της κάνοντας πάντα τις σωστές κινήσεις για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τα μαλλιά της αποτελούν ένα από τα βασικά της όπλα και σε κάθε της εμφάνιση σε κάνει να νιώθεις έτοιμη να κόψεις τα μαλλιά σου ή να τα βάψεις.

Την άνοιξη, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τόλμησε ένα iconic platinum blonde και σε συνδυασμό με το καρέ κούρεμά της αποτέλεσε ένα από τα πιο hot hairstyles του καλοκαιριού. Πρόσφατα όμως αποφάσισε να ”λερώσει” λίγο το λαμπερό πλατινέ ξανθό των μαλλιών της και εμφανίστηκε στα BAFTA Britannia Awards in Los Angeles με ανανεωμένο χρώμα.

 

To dirty platinum είναι το νέο χρώμα στα μαλλιά της Jennifer Lawrence και είναι ίσως η πιο ωραία, χειμωνιάτικη εκδοχή του bronde σε ψυχρούς τόνους που θα δεις αυτή τη σεζόν. Το ανέμελο updo με το pinky-nude makeup που ολοκλήρωσε το beauty look της συνόδευσαν με τον καλύτερο τρόπο το νέα ξανθιά απόχρωση της ηθοποιού.

Άφησε τις ρίζες των μαλλιών της σε ένα σκούρο καστανό που μοιάζει με το φυσικό της χρώμα και διατήρησε το platinum blonde για τα υπόλοιπα μήκη, δίνοντας έτσι μία τελείως διαφορετική εκδοχή του ξανθού.