ΜΑΛΛΙΑ

Η εμπειρία που μου χάρισε τα πιο τέλεια wavy μαλλιά που είχα ποτέ

Το wavy hairstyle είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο it looks της σεζόν που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμα. Προφανώς το προτείνω, το στηρίζω και ειδικά μετά την εμπειρία και το αποτέλεσμα που είχα στην πρόσφατη επίσκεψή μου στο κομμωτήριο Aristotelis είμαι έτοιμη να το αποθεώσω.

Μπαίνοντας, λοιπόν, στο κομμωτήριο, συνάντησα τον Αριστοτέλη, μιλήσαμε για τα hair trends -δεν θα μπορούσα να μην το κάνω έχοντας μπροστά μου έναν hairstylist και πόσο μάλλον έναν από αυτούς που ανήκουν στο exclusive community του hair brand Sebastian.

Πριν προχωρήσουμε στο χτένισμα, άρχισα να βομβαρδίζω τον Αριστοτέλη με ένα σωρό ερωτήσεις, που σίγουρα κάποιες από αυτές τριγυρνούν και στο δικό σου κεφάλι.

 

Ξεκίνησα αμέσως ζητώντας του να μου δώσει tips για να μπορούμε όλες να κάνουμε σωστό styling στα μαλλιά μας στο σπίτι. Όταν πας κομμωτήριο είναι όλα τέλεια, αλλά πώς θα γίνει να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο μόνες σου; Ο Αριστοτέλης ήταν σαφής και μου έδωσε χρήσιμα και πρακτικά tips που με βοήθησαν. Φυσικά θα τα μοιραστώ μαζί σου για να καταφέρεις κι εσύ να πετύχεις το styling που θες με τα χεράκια σου αλλά ταυτόχρονα να φροντίσεις τα μαλλιά σου. Ας δούμε όμως πρώτα το άψογο wavy hairstyle και στη συνέχεια θα μάθεις τα πάντα για να έχεις κι εσύ τέλεια μαλλιά κάθε μέρα.

Wavy hairstyle

Πάντα είχα στο μυαλό μου τη Sebastian ως ένα ιδιαίτερο brand με προϊόντα που απευθύνονται σε edgy hairstyles. Ήμουν πολύ περίεργη να μάθω πώς θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω στην καθημερινότητά μου και ζήτησα από τον hair expert Αριστοτέλη να με διαφωτίσει σχετικά.

Αφού με κατατόπισε σχετικά με τα προϊόντα Sebastian και τη χρήση τους, ήρθε η ώρα για πράξεις. Φυσικά ανέφερα την εμμονή μου με τα waves και δεν χρειάστηκε να πω τίποτα  παραπάνω.

Μερικοί ψεκασμοί από το Volupt Spray Sebastian για λίγο όγκο.

Και μετά καλό και σωστό στέγνωμα στα μαλλιά.

 

Με έμπνευση από τη φιλοσοφία Sebastian, ο Αριστοτέλης μαζί με τον Κωνσταντίνο μου έκαναν τα πιο cool wavy μαλλιά που είχα ποτέ. Πάντα με την πολύτιμη, όπως αποδείχθηκε, βοήθεια των προϊόντων Sebastian, τα μαλλιά μου έγιναν επιτέλους κυματιστά και λαμπερά χωρίς να είναι φριζαρισμένα.

Κι επειδή είμαι από τις τυχερές που έχουν πολλά και βαριά μαλλιά και η φυσική μου τρίχα είναι ίσια είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις κανείς ένα τέτοιο χτένισμα και μάλιστα με διάρκεια. Ωστόσο, αυτή η φορά το αποτέλεσμα μου άλλαξε τη γνώμη. Με το Potion 9 και το Drynamic+ το styling κράτησε 3 μέρες!

Με ένα φαρδύ σίδερο ισιώματος για τα μαλλιά και την κατάλληλη προεργασία με τα προιόντα Sebastian, ο Αριστοτέλης ”σμίλευσε” τη δύσκολη και ατίθαση τρίχα μου με τρόπο μοναδικό.

Κυμματισμοί που δημιουργούν ένα urban cool χτένισμα που μπορείς άνετα να έχεις από το πρωί ως το βράδυ. Τα κατάλληλα προιόντα Sebastian θα σε βοηθήσουν να το διατηρήσεις (tips θα δεις αμέσως μετά).

Expert  tips:

Κεφάλαιο ενυδάτωση

 

Το Potion 9 είναι το μαγικό προϊόν της Sebastian Professional. Πρόκειται για μία θεραπεία αναδόμησης και αναδιαμόρφωσης του styling των μαλλιών που εφαρμόζεις μετά το λούσιμο χωρίς να την ξεβγάλεις. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει ένα ελαφρύ κράτημα στα μαλλιά. Μετά την εφαρμογή μπορείς να συνεχίσεις κανονικά με το καθιερωμένο σου styling, είτε χρησιμοποιείς σεσουάρ, είτε σίδερο ισιώματος.  Ουσιαστικά είναι ένα απαραίτητο προϊόν για όσες έχουν απαιτήσεις από τα μαλλιά τους αφού θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα σε βοηθάει και στο χτένισμα.

To Dry Shampoo και η σωστή χρήση

 

Φυσικά και τον ρώτησα για το dry shampoo, ένα προϊόν που έχει κάνει μία μίνι επανάσταση του και μάλλον όχι άδικα. Θέλησα λοιπόν να επιβεβαιώσω και να διαψεύσω τα όσα έχουμε ακούσει για τη χρήση και τα αποτελέσματά του.

Όπως μου είπε ο Αριστοτέλης ”το dry shampoo μπορείς να το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Αφαιρεί τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να σε βοηθήσει ακόμα και στο styling ή για να δώσεις όγκο στα μαλλιά, αρκεί να κάνεις σωστή εφαρμογή”.

Ποια είναι όμως  η σωστή εφαρμογή για να μη γεμίσουν τα μαλλιά σου με λευκά σημάδια; Σύμφωνα πάντα με τον ειδικό, ανακινείς καλά το μπουκάλι πριν τη χρήση, ψεκάζεις στις ρίζες από απόσταση και ολοκληρώνεις με ένα ελαφρύ μασάζ. Αυτό που επίσης  μπορείς να κάνεις με το Drynamic+ είναι να το χρησιμοποιήσεις και σαν hairspray για κράτημα, αρκεί και πάλι να ψεκάσεις από απόσταση.

Τέλεια, λεία μαλλιά που λάμπουν

 

Υπάρχει όντως προϊόν που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται λαμπερά και λεία, όπως ακριβώς όταν φεύγεις από το κομμωτήριο; Με την Sublimate μπορείς να χαρίσεις στα μαλλιά σου λεία υφή. Εφαρμόζεται σε στεγνά και βρεγμένα μαλλιά και μειώνει το ενοχλητικό φριζάρισμα. Μπορείς να το βάλεις σε όλο το μήκος τους και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους.

 

Τώρα μπορείς να δεις κι εσύ το αποτέλεσμα και φυσικά να επισκεφθείς το hair salon Aristotelis στη Νέα Μάκρη για να δοκιμάσεις το wavy hairstyle και να μάθεις όλα τα μυστικά των προιόντων Sebastian που θα διευκολύνουν το καθημερινό σου hair styling.

 

Plus: οι άψογες limited edition συσκευασίες που έχουν πάνω γραμμικά tattoos του διάσημου tattoo artist Maxime Buchi και κυκλοφόρησαν στα συνεργαζόμενα με την Sebastian Professional κομμωτήρια από τον Νοέμβριο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνσιμό του ladylike.gr για να είσαι μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν 2 προϊόντα Sebastian, το θρυλικό Dark Oil και το μαγικό Drynaimic. Πάρε μέρος τώρα!

Info:
Aristotelis hair salon
Λ. Διονύσου 82Ε, Νέα Μάκρη
www.aristotelishairsalon.gr

Φωτογραφίες: SOOC