ΚΟΥΡΕΜΑ

7 hairstyles ιδανικά για στρογγυλό πρόσωπο

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν στρογγυλό πρόσωπο τότε υπάρχει πιθανότητα να έχεις μάθει όλα τα μυστικά για το contouring στο μακιγιάζ. Ήξερες όμως ότι μπορείς αντίστοιχα να παίξεις και με το κούρεμα αλλά και το χτένισμα των μαλλιών σου έτσι ώστε να ''κλέψεις'' λίγο οπτικά;

Δεν είναι ανάγκη να πάθεις εμμονή με το πώς θα το κάνεις πιο οβάλ. Πιθανότατα όμως θα θες να αποφύγεις να το τονίσεις και γι’ αυτό υπάρχουν τα κατάλληλα κουρέματα και χτενίσματα, για τα οποία θα πάρεις τώρα μία ιδέα.

Lucy Hale

Κόψε φιλαριστά τα μακριά σου μαλλιά αλλά φρόντισε να αρχίζουν κάτω από το πηγούνι σου.

Ashley Olsen

Κάνε τη χωρίστρα σου στη μέση χωρίς να δώσεις πολύ όγκο στις ρίζες. Ακολούθησε το παράδειγμα της Ashley Olsen και προτίμησε wavy χτένισμα με μήκος που φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους σου.

Jennifer Lawrence

Φυσικά μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου αρκεί να δώσεις λίγο όγκο στο πάνω μέρος, όπως έκανε η Jennifer Lawrence.

Olivia Palermo

Αντίγραψε το hairlook της Olivia Palermo, κάνοντας χωρίστρα στη μέση χωρίς όμως να δώσεις extra όγκο στα μαλλιά σου, τουλάχιστον όχι μέχρι τη μέση του λαιμού.

Emma Stone

Η φράντζα είναι ένα πολύ έξυπνο trick για να δώσεις την εντύπωση ενός πιο μακρόστενου προσώπου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην σταματά πολύ πάνω από το πηγούνι, αλλά να φτάνει ως το τελείωμά του. 

Chrissy Teigen

Το μακρύ καρέ (lob) είναι ιδανικό για τα στρογγυλά πρόσωπα και η φράντζα θα σου χαρίσει ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Cameron Diaz

Τα ίσια μαλλιά με φράντζα είναι ίσως το πιο safe hairstyle που κολακεύει τα στρογγυλά πρόσωπα. Γι’ αυτό η Cameron Diaz σπάνια ξεφεύγει από αυτό το στιλ.