ΚΟΥΡΕΜΑ

5 haircuts για να δοκιμάσεις το καλοκαίρι

Είναι αυτή η περίοδος πριν το καλοκαίρι που και σου περνάει από το μυαλό να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου. Και όταν λέω αλλαγή εννοώ είτε στο χρώμα είστε στο κούρεμα. Αν είσαι καλυμμένη από το χρώμα σου ή απλά δεν είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα, τότε η επιλογή του κουρέματος είναι μονόδρομος.

Δες λοιπόν ποια haircuts έχεις στη διάθεσή σου με βάση τα trends του καλοκαιριού και πάρε την απόφασή σου. Οι επιλογές καλύπτουν όλα τα γούστα, είτε θες να κρατήσεις τη μακριά κόμη σου είτε απλά θες να κάνεις την ανατροπή και να κάνεις ένα short, choppy bob.

Short Tousled Bob

Αυτό το κούρεμα είναι σίγουρα η επόμενη κίνηση από το pixie haircut ή αν θες απλά να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου. Άσε το λαιμό σου να φανεί και δώσε στο καρέ κούρεμά σου κίνηση με ένα ελαφρώς ασύμμετρο τελείωμα.

Bob με φράντζα ή αφέλειες

Αφέλειες ή φράντζα! Κλασσική αξία για να δώσεις στιλ στο κούρεμά σου και συγκεκριμένα στο καρέ. Αν έχεις ήδη ένα stylish bob και θες κάτι να αλλάξεις ζήτα από τον κομμωτή σου να σου κάνει αφέλειες ή φράντζα. Επίλεξε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, το πρόσωπο και το στιλ σου.

Asymmetrical Lob

Το κλασσικό μακρύ καρέ γίνεται πιο ανέμελο και η ασυμμετρία είναι το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να το λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι τόσο κομψό όσο και στιλάτο. Γι’ αυτό αν έχεις ήδη lob haircut, η asymmetrical εκδοχή του είναι η ανανέωση που χρειάζεσαι.

Φιλαριστό Lob

Κι εδώ το lob, σε μία ακόμα πιο μακριά εκδοχή που δίνει έναν elegant χαρακτήρα στο hairlook σου. Ε, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι το μακρύ καρέ που ακουμπά στους ώμους γίνεται ένα από το πιο hot haircuts. Κι αν έχει κι αυτές τις sexy, μπούκλες με την ελεύθερη κίνηση θα είναι ακόμα καλύτερο.

Long Blunt Cut

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα μακριά μαλλιά, χωρίς ασυμμετρίες και φιλάρισμα. Άσε τα μαλλιά σου μακριά σε ένα μήκος. Αν θες μόνο να δώσεις ένα σχήμα στις άκρες, ζήτα από τον κομμωτή σου ένα ελαφρύ, σχεδόν ανεπαίσθητο layering που θα δώσει κίνηση στα μαλλιά.