ΜΑΛΛΙΑ

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα των μαλλιών

Τελευταία τα hair color trends είναι γεμάτα από νέες αποχρώσεις και τεχνικές που η αλήθεια είναι δεν ξέρεις που να στραφείς. Balayage από τη μία sombre από την άλλη, platinum και rose gold, παστέλ αποχρώσεις και tiger eye haircolor συνθέτουν μία τεράστια παλέτα επιλογών για το χρώμα που θα διαλέξεις για τα μαλλιά σου.

Αυτή τη χρονιά όμως φαίνεται ότι υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη γραμμή τουλάχιστον μέχρι σήμερα και θα την ακούσεις να λέγεται ”hygge” (προφέρεται χού-γκα). Πρόκειται για μία δανέζικη λέξη που έχει να κάνει με την εκτίμηση της ζεστασιάς και των ωραίων πραγμάτων στη ζωή. Αυτή τη ζεστασιά, λοιπόν, θέλουν για το χρώμα των μαλλιών σου οι διάσημοι hair colorists. Θα πρέπει να αφήσεις πίσω τις ψυχρές αποχρώσεις και να ασχοληθείς με χρώματα ζεστά που δείχνουν πιο φυσικά. Πάμε να δούμε ποιες αποχρώσεις θα σε απασχολήσουν την επόμενη φορά που θα πας για βαφή στο κομμωτήριο.

Aubrown

Ένα πολύ ζεστό και λαμπερό καστανό με bronze αποχρώσεις που το κάνουν ελαφρώς πιο φωτεινό.

Buttery Blonde

A post shared by MèCHE Salon LA (@mechesalonla) on

 

Ξέχνα τις ψυχρές, ξανθές αποχρώσεις και κάνε στροφή προς τις πιο ζεστές. Μπορείς να κάνεις το αποτέλεσμα πιο φυσικό αφήνοντας τις ρίζες στο φυσικό τους καστανό.

Toffee

A post shared by Cherin Choi (@mizzchoi) on

Μία ανανεωμένη εκδοχή του bronde για σένα που θες να κρατήσεις το καστανό σου αλλά είναι και λίγο πιο φωτεινό στο τελείωμα των μαλλιών.

Organic Reds

Οι κόκκινες αποχρώσεις που δίνουν φως και μοιάζουν φυσικές είναι το ζητούμενο σε αυτή την τάση. Αν είσαι κοκκινομάλλα, τότε σκέψου μήπως αυτό είναι το επόμενο βήμα σου.