ΜΑΛΛΙΑ

Η Demy μιλά στο Ladylike και αποκαλύπτει τα μυστικά της για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Ας συμφωνήσουμε όλες σε κάτι: Τα λαμπερά, πλούσια και υγιή μαλλιά είναι πηγή αυτοπεποίθησης, δύναμης και θηλυκότητας για μία γυναίκα και αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που θα πρέπει να τα φροντίζουμε σε καθημερινή βάση και να αναζητούμε τα κατάλληλα προϊόντα για την περιποίησή τους.

Με αφορμή, λοιπόν, το ήδη ανανεωμένο Wash & Go και τα νέα πρωτοποριακά του προϊόντα (σαμπουάν, μάσκες και ελιξήριο) για την ολοκληρωμένη φροντίδα  και προστασία των μαλλιών μας από το καθημερινό στρες και τη φθορά,  μιλήσαμε με την ambassador του Wash & Go, τη Demy, προκειμένου να μας αποκαλύψει τα δικά της μυστικά για μεταξένια και όμορφα μαλλιά.

 

 

Έχεις φυσικά, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Ποια είναι τα μυστικά στην καθημερινή σου hair ρουτίνα;

“Το βασικό για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών μου είναι η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών με τα σωστά προϊόντα. Γι αυτό το λόγω εμπιστεύομαι και προτιμώ τα προϊόντα Wash & Go! Μου προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα ανάλογα με τις ανάγκες μου. Μετά το λούσιμο με σαμπουάν Wash & Go, χρησιμοποιώ πάντα conditioner και μάσκα για πιο εντατική θρέψη των μαλλιών μου. Και φυσικά έχω πάντα μαζί μου το ελιξήριο INSTANT BEAUTY 5 με έλαια Argan, Αμυγδάλου & Καμέλιας του Wash & Go για να δίνω λάμψη στη στιγμή.” Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο πως το ελιξίριο μαλλιών Wash & Go INSTANT BEAUTY 5  μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το λούσιμο σε νωπά η στεγνά μαλλιά κάνοντάς τα πιο λαμπερά.

Έχεις κάνει ποτέ κάτι extreme στα μαλλιά σου, για το οποίο μπορεί να έχεις μετανιώσει στη συνέχεια;

 “Το πιο extreme που έχω κάνει είναι όταν αποφάσισα να τα βάψω ξανθά αλλά φυσικά δεν είναι κάτι που το έχω μετανιώσει! Πρέπει κάποιες φορές να τολμάμε τις αλλαγές”

Τι είναι αυτό που σε ηρεμεί και σε αποφορτίζει μετά από μία πολύ κουραστική μέρα;

“Το φαγητό και τα σκυλάκια μου! Χαχα Πέρα από αυτά όμως, όταν μπαίνω στο σπίτι ανυπομονώ να κάνω ένα καλό ντεμακιγιάζ και ενα ζεστό μπάνιο που να περιλαμβάνει τη βαθιά περιποίηση τόσο του σώματος όσο και των μαλλιών μου. Ένα scrub σώματος και φυσικά καλό λούσιμο με τα προίόντα Wash & Go. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ τη σειρά για ταλαιπωρημένα μαλλιά που αποτελείται από το σαμπουάν, το conditioner και τη νέα μάσκα  REPAIR 5 με Βούτυρο Καριτέ και με Φυτική Κερατίνη για βαθιά θρέψη”.

 

 Οι αλλαγές στα μαλλιά σου συνδέονται με αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή;

Είναι λίγο αλληλένδετα και τα δύο. Προσωπικά έχω την ανάγκη να κάνω έστω μικρές αλλαγές στην εμφάνισή μου γιατί με αυτόν τον τρόπο ανανεώνομαι. Παράλληλα με βοηθάει και στην εργασία μου γιατί η ανανέωση είναι αναγκαία στο επάγγελμα μου”.

Για τις ανάγκες κάποιου ρόλου/ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα έκανες ποτέ μία δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου;

“Φυσικά! Για κάποιο ρόλο θα έκανα και την πιο ακραία αλλαγή. Εάν μου άρεσε πολύ το αντικείμενο ναι θα το τολμούσα. Όταν αναλαμβάνεις έναν ρόλο πρέπει να το βιώνεις στο 100% για να υπάρχει και καλύτερο αποτέλεσμα και να απολαμβάνεις όλη την εμπειρία”.

 

Πώς αισθάνεσαι ως ambassador του Wash &Go;

“Όλες τις συνεργασίες μου τις επιλέγω με γνώμονα το εάν μου αρέσει το προϊόν. Για τη συγκεκριμένη συνεργασία είμαι τυχερή γιατί χρησιμοποιούσα τo Wash & Go από πριν και πραγματικά όλα τα προϊόντα ταιριάζουν απόλυτα με τα μαλλιά μου. Μετά την εφαρμογή τους νιώθω τα μαλλιά μου απαλά, ζωντανά, με όγκο και πλούσια υφή! Τα λατρεύω!’

 

Όσο για εμάς, εκτός από τις νέες μάσκες, έχουμε ξεχωρίσει το σαμπουάν Wash & Go 5 δράσεων που μετατρέπει τα μαλλιά σε εξαιρετικά μεταξένια, λαμπερά και όμορφα αφήνοντας συγχρόνως το μοναδικό του άρωμα. Σε συνδυασμό δε, με την αντίστοιχη μάσκα μαλλιών Wash & Go BEAUTY 5 και το αντίστοιχο ελιξήριο τα μαλλιά αποκτούν και πάλι το φυσικό τους όγκο και λάμψη.

 

FB: Wash & Go Greece

Instagram:washandgogreece