ΚΟΥΡΕΜΑ

Το νέο hairlook της Gigi Hadid είναι η έμπνευση της ημέρας

Είναι κάτι σαν επιδημία ή απλά ένα καλοκαιρινό κύμα θέλει τις celebrities να βρίσκονται σε αναβρασμό αλλαγών της εμφάνισή τους; Τον τελευταίο καιρό, ειδικά όσον αφορά στα μαλλιά, οι διάσημες κυρίες έχουν δώσει ρεσιτάλ κάνοντας νέα κουρέματα, αλλάζοντας το χρώμα των μαλλιών τους και υιοθετώντας νέα hairlooks που δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα.

Από το κούρεμα της Kate Middleton, μέχρι το platinum blunt bob της Sarah Jessica Parker, όλες οι αλλαγές έχουν κάτι να σου πουν. Η πιο πρόσφατη όμως είναι αυτή της Gigi Hadid, η οποία εμφανίστηκε με ένα pixie haircut, με έμπνευση από τη δεκαετία του ’60.

 

Το αποτέλεσμα, όπως μπορείς να δεις και μόνη σου στις φωτογραφίες είναι εξαιρετικό. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία γενναία απόφαση του μοντέλου, αφού πιθανότατα πρόκειται για περούκα που εξυπηρετεί τη νέα διαφημιστική καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

Η sexy Gigi με το υπέροχο μακρύ μαλλί της είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Stuart Weitzman για τη συλλογή F/F ’17 και ο Mario Testino τη φωτογράφισε με μία μινιμαλιστική οπτική. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά εξαιρετικό και η Gigi εκθαμβωτική ακόμα και το faux pixie haircut αλά Twiggy.

Πάντως και να το τολμούσε η Gigi κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε, αφού είναι το ίδιο sexy. Με τέτοια χαρακτηριστικά φυσικά και μπορεί να το υποστηρίξει άψογα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP