ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να επιλέξεις το νυφικό χτένισμα

Το ξέρουμε έχεις μπερδευτεί και είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσεις ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές που έχεις για όλα. Στο γάμο τα μαλλιά πώς θα τα φτιάξεις;

Ηρέμησε γιατί μαζί με το Yes Ι Do.gr θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το νυφικό σου χτένισμα.

Πήγαινε στον κομμωτή σου ή αν νιώθεις ότι δεν μπορεί να βρει αυτό το κάτι παραπάνω που θέλεις μη διστάσεις να αλλάξεις κομμωτή. Εγώ άλλαξα κομμωτή 2 μήνες πριν από το γάμο για να μου κάνει το χρώμα που ήθελα στα μαλλιά μου. Φρόντισε μόνο να πας σε κάποιον που να έχεις δει δουλειά του πριν και μην κάνεις πειράματα.

 

Ζήτησέ του να σου πει τι χτενίσματα σου πηγαίνουν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά σου. Αν είναι expert σίγουρα μπορεί να σου πει πως να κρύψεις αυτάκια που πετάνε, μια λίγο πιο μεγάλη μύτη ή εκείνη τη ρυτίδα στο μεσόφρυο που δε σου αρέσει.

Τόλμησε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να έχεις τα μαλλιά σου συνεχώς αλογοουρά και να τα αφήσεις κάτω ή να τα έχεις πάντα ίσια και να κάνεις ένα ωραίο χτένισμα με ανάλαφρους κυματισμούς.

Γενικά στις περισσότερες γυναίκες πηγαίνουν οι όγκοι στα μαλλιά. Διάλεξε ένα κούρεμα που θα δίνει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου.

Αποφάσισε το μήκος που θέλεις. Αν δεν έχεις προλάβει να τα μακρύνεις μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και τρέσες και extentions για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θυμήσου ότι στις φωτογραφίες είναι προτιμότερο να φαίνονται τα μαλλάκια σου. Δείχνουν πιο αρμονικά. Αυστηροί κότσοι και μαλλιά χωρίς όγκο μπορεί να σου φαίνονται ωραία στην πραγματικότητα όμως στις φωτογραφίες μπορεί να σε αδικούν και να σε αγριεύουν.

Μη πειραματίζεσαι τελευταία στιγμή. Αν είσαι σε όλη σου τη ζωή μελαχρινή μην αποφασίσεις να γίνεις ξανθιά στο γάμο! Να κάνεις κάτι που να νιώθεις άνετα και να είσαι ο εαυτός σου. Τα μαλλιά όπως και το μακιγιάζ πρέπει να σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά και όχι να βγάλεις όλα τα απωθημένα σου εκείνη την ημέρα.

Τσέκαρε τι μαλλιά ταιριάζουν με το νυφικό σου. Διαφορετικά μαλλιά πάνε σε ένα boho νυφικό, και άλλα σε ένα νυφικό τούρτα, άλλα χειμώνα άλλα καλοκαίρι. Δες το σύνολο της εικόνας σου και μην απομονώνεις το χτένισμά σου.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes Ι Do.gr

Νύφη: Αυτά είναι τα 10 βάσανά σου

Stova Bambini: Κομψά χειροποίητα βαπτιστικά ρούχα…με παιχνιδιάρικη διάθεση! #contest