ΜΑΛΛΙΑ

Νυφικά χτενίσματα για εσένα που θες κάτι ασυνήθιστο

Ο γάμος είναι ένα μυστήριο. Το ίδιο κι οι επιλογές μας για τα μαλλιά μας αυτή τη μεγάλη μέρα. Γιατί να ασχοληθείς τόσο πολύ με τρίχες όταν μπορείς να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο κι εναλλακτικό απ' όσα έχεις δει η ίδια καλεσμένη; Μπορείς να είσαι μια κούκλα αρκεί να είσαι ο εαυτός σου.

 

Πριν καταλήξεις στα ίδια και τα ίδια των πορτρέτων γάμων, ρίξε μια ματιά στις απλούστατες και μη συνηθισμένες ιδέες που ακολουθούν και βρες χτένισμα που θα σου ταιριάζει απόλυτα στο στιλ σου, κάνοντας και τη διαφορά στο τέλος της ημέρας.

 

Κοντά κι αγαπημένα

Μια κοντή κουπ αν σου ταιριάζει δείχνει πάντα τέλεια, είτε αποφασίσεις να φορέσεις και πέπλο, είτε όχι.

 

Μείνε μακριά από τα ίδια

Αν έχεις μακριά μαλλιά απόφυγε για μια φορά τις γνωστές μπούκλες και δοκίμασε μια σούπερ σικ εμφάνιση με λεία και απαλά μαλλιά, που θα πιάσεις αλλιώτικα και θα αναδείξεις μ’ ένα λαμπερό αξεσουάρ.

 

Φέρε τα πάνω-κάτω

Ένα τέτοιο ανεπιτήδευτο χτένισμα με τα μαλλιά πάνω και τυχαίες τούφες να πέφτουν ανέμελα δεξιά κι αριστερά σα να κοντράρει το στρες της μεγάλης ημέρας.

 

Πάρε τα όλα πάνω σου

Αν θέλεις ένα πολύ απλό, αλλά μοντέρνο look που αν και δε συνηθίζεις να κάνεις ξέρεις ότι σου πάει πολύ, αυτό εδώ είναι ιδανικό.

 

Δες τα όλα χαλαρά

Για σένα που έχεις επιλέξει ένα ρομαντικό νυφικό και ένα γλυκό μακιγιάζ αυτό εδώ το χτένισμα θα απογειώσει την εμφάνισή σου.