ΜΑΛΛΙΑ

6 last minute hairstyles με αφέλειες

Οι αφέλειες φέτος έχουν επανέλθει με τις celebrities να λατρεύουν αυτό το hairtrend. Η Alexa Chung έχει τα πρωτεία και ίσως είναι από τις πιο πιστές των messy bangs, ωστόσο, το καλοκαίρι είδαμε και την Kendall Jenner με ολόισιες αφέλειες. Η Penelope Cruz από την άλλη έχει από τις πιο κλασσικές αφέλειες που τις αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε επιλέγει να αφήσει κάτω τα μαλλιά της, είτε κάνει ένα updo.

Όπως κι αν έχει οι αφέλειες είναι πάντα μέσα στα trends και αν το σκέφτεσαι και διστάζεις γιατί πιστεύεις ότι θα σου είναι δύσκολο το hairstyle, τότε δες μερικές ιδέες που θα σε πείσουν για το αντίθετο. Όντως, οι αφέλειες χρειάζονται περιποίηση και ίσιωμα για να στέκονται καλά αλλά σύμφωνα με τις πρόσφατες τάσεις υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι για να τις βάλεις στη θέση τους και να έχεις ένα cool street hairlook.

Άσε τις αφέλειές σου ανέμελες και πιάσε όλα τα μαλλιά σου πίσω σε έναν messy κότσο. Αυτό το hairstyle μπορεί να συνοδεύσει το office look αλλά και το red carpet.

H Kendall Jenner αποδεικνύει ότι με ίσιες αφέλειες και ένα απλό knot μπορείς να περπατήσεις και στο κόκκινο χαλί. Επομένως, μη διστάσεις να το κάνεις κι εσύ στη βραδινή σου έξοδο. Δεν θα σου πάρει πάνω από 5′.

Και για να μην ξεχνιόμαστε! Τα braids είναι ακόμα εδώ και τα λατρεύεις και φυσικά μπορείς να τα συνδυάσεις με τις αφέλειές σου. Άφησέ τες απ’ έξω και πλέξε ένα crown braid σαν στεφάνι στα μαλλιά σου. Αν ξέρεις να πλέκεις κοτσίδες τότε δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου.

 

Η Alexa Chung έχει πάντα τις πιο cool λύσεις για ένα hairstyle με αφέλειες. Ένα απλό πιάσιμο των μαλλιών σου πίσω, χωρίς να ασχοληθείς πολύ με ότι ξεφύγει θα σου δώσει ένα cozy & stylish hairlook.

 

Η Lea Michele δίνει μία πιο chic & girly εκδοχή για σένα που αγαπάς της κλασσικές αφέλειες. Ένα πιάσιμο των μισών μαλλιών προς τα πίσω θα αναδείξει τις αφέλειες χωρίς να σε κουράσει καθόλου.