ΜΑΛΛΙΑ

Φουλάρι: Το πιο stylish καλοκαιρινό αξεσουάρ για τα μαλλιά κι όχι μόνο

To φουλάρι κάθε καλοκαίρι έχει περίοπτη θέση στην ντουλάπα μου. Η αλήθεια είναι ότι είχα από μικρή μανία με τα μαντήλια και τα φουλάρια σε κάθε μέγεθος κι έτσι έχω μία μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, χρώματα και σχέδια, τα οποία κάθε καλοκαίρι έρχονται στο προσκήνιο.

Πάντα έπαιρνα μαζί μου όσα περισσότερα μπορούσα στις διακοπές και τα φορούσαν κυρίως στα μαλλιά. Φέτος όμως αποφάσισα να τους δώσω την ευκαιρία τους και στην πόλη. Αφού τα street hair trends το επιτρέπουν, βρήκα την ευκαιρία να τα υιοθετήσω κι εγώ. Εκτός του ότι κάνουν πιο ξεχωριστό και στιλάτο ακόμα και το πιο απλό hairstyle χωρίς να σου πάρει καθόλου χρόνο, σου φτιάχνουν και τη διάθεση. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου κάπως έτσι λειτουργεί το φουλάρι.

Η girly εκδοχή

Δεν είναι ανάγκη να το πολυσκεφτείς. Πάρε ένα πολύχρωμο φουλάρι και απλά τύλιξέ το γύρω από το ponytail σου. Άσε τις άκρες του ελεύθερες για ένα girly αποτέλεσμα και αμέσως θα έχεις ένα updated χτένισμα στο λεπτό.

Wrap head

Όταν απλά τα μαλλιά σου δεν στρώνουν κι εσύ πρέπει να φύγεις σε λιγότερο από 5΄από το σπίτι, τότε πάρε ένα αρκετά μεγάλο φουλάρι, τύλιξέ το ώστε να δημιουργήσεις μία μακριά λωρίδα και τύλιξέ το γύρω από το κεφάλι σου σαν κορδέλα. Τα μαλλιά σου μπορείς να τα αφήσεις κάτω.

Cover bun

Το αγαπημένο messy bun μπορεί να αποκτήσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον με ένα φουλάρι τυλιγμένο γύρω του. Και δροσερό και stylish χτένισμα για τις καθημερινές, ζεστές μέρες.

Tip1: Έχω πάντα ένα φουλάρι στην τσάντα θαλάσσης μου. Μαζί με ένα salty spray και το φουλάρι δεμένο σαν κορδέλα θα έχεις ένα άκρως καλοκαιρινό hairstyle στην παραλία. 

 

Tip2: Αν δεν θες να το βάλεις στα μαλλιά τότε δες το στο λαιμό (όχι πολύ σφιχτά), στον καρπό ή στην τσάντα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/kleliaandrali