ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να έχεις τέλεια μαλλιά όταν δεν έχεις χρόνο να τα φροντίσεις

Σίγουρα θα έχεις διανύσει μία περίοδο στη ζωή σου που ο ελεύθερος χρόνος μοιάζει σαν άπιαστο όνειρο. Αν συμβαίνει αυτό είναι λογικό να μην μπορείς να αφιερώσεις και αρκετό χρόνο στην προσωπική σου περιποίηση. Τα μαλλιά ανήκουν σε αυτή και θέλω να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς αναμαλλιασμένη όταν ακόμα και το λούσιμο είναι πολυτέλεια.

Τί να κάνεις για να έχεις φυσικά υγιή μαλλιά όταν ο χρόνος που τους αφιερώνεις είναι ελάχιστος;

– Βρες ένα σαμπουάν με ενυδατικά στοιχεία και και κυρίως ένα πλούσιο conditioner. Μόνο 3′ μπορούν να δώσου στα μαλλιά σου αυτό που χρειάζονται για να είναι λαμπερά.

– Έχε μαζί σου ένα serum που θα σε σώσει όταν οι άκρες σου φαίνονται ξηρές. Μπορείς να το βάλεις ακόμα και στο αυτοκίνητο φεύγοντας από τη δουλειά ή στο γραφείο.

– Αν πάλι παρατηρείς ότι τα μαλλιά σου φριζάρουν τότε ένα antifrizz spary θα τα βάλει σε τάξη.

– Ήξερες ότι τα heat protection προϊόντα μαλλιών μπορούν να επιταχύνουν το χρόνο που θες για να τα στεγνώσεις ενώ την ίδια στιγμή προστατεύουν την τρίχα από τη θερμότητα. Γι’ αυτό μην τα θεωρείς περιττά όταν δεν έχεις χρόνο. Αντίθετα θα σε βοηθήσουν να ξεμπερδεύεις γρήγορα και θα αφήσουν τα μαλλιά σου απαλά.

Τώρα δεν έχεις διακιολογία όταν τα μαλλιά σου είναι αφυδατωμένα και θαμπά. Να είσαι τυπική με την περιποίησή τους και θα στο ανταποσώσουν.