ΜΑΛΛΙΑ

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις υγιή και λαμπερά μαλλιά ενώ κοιμάσαι

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, οι σπασμένες άκρες και η θαμπή όψη είναι ένα συχνό πρόβλημα που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν. Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι συνεχώς με το σεσουάρ στο χέρι, κλείνεις ραντεβού για να κάνεις χρώμα όσο συχνά βάφεις τα νύχια σου ή απλά χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα styling, τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από περισσότερη και πιο εντατική φροντίδα.

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις ήδη ό,τι πρέπει. Έχεις το κατάλληλο σαμπουάν στο μπάνιο σου, το ιδανικό conditioner και φυσικά δεν αμελείς την πιο εντατική περιποίηση με μία μάσκα. Μην ξεχάσω και το λαδάκι που τα διατηρεί υγιή στην καθημερινότητα.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος, σχεδόν μαγικός, για να δώσεις στα μαλλιά σου το boost που χρειάζονται για να είναι πολύ καλά ενυδατωμένα και λαμπερά. Και το καλύτερο είναι ότι εσύ μπορείς απλά να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις με υπέροχα μαλλιά. Αυτό το μυστικό δεν είναι άλλο από την ”While You Sleep Damage Repair Masque” της Bumble and bumble.

 

Έχεις ήδη λατρέψει αρκετά προϊόντα του brand αλλά αυτή η βραδινή μάσκα θα σου χαρίσει τα υπέροχα μαλλιά που πάντα ήθελες. Είναι απλή στη χρήση και η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά σου θα την λατρέψουν. Η δράση της βασίζεται στο νυχτολούλουδο, το οποίο όχι μόνο συμβάλλει στην αποκατάσταση της φθοράς που έχει υποστεί η τρίχα, αλλά λειτουργεί ταυτόχρονα προστατευτικά, ενισχύοντας την άμυνά της για την αποφυγή μελλοντικής φθοράς.

How to: Παίρνεις μία ποσότητα από το προϊόν στα χέρια σου και το δουλεύεις ανάμεσα στις παλάμες σου. Στη συνέχεια, την απλώνεις τμηματικά σε τούφες, από τη μέση ως την άκρη των μαλλιών και μετά πιάνεις τα μαλλιά σου σε ένα bun. Κοιμάσαι και το πρωί η δουλειά σου έχει γίνει και με το παραπάνω. Εναλλακτικά, για τις μέρες που απλά θες ένα γρήγορο touch ενυδάτωσης και επανόρθωσης, μπορείς να την εφαρμόσεις και να την αφήσεις για 20′.

 

Δοκίμασέ τη και είμαι σίγουρη ότι θα την έχεις δίπλα στην κρέμα νύχτας για το πρόσωπό σου. Θα την βρεις στα Sephora και στα πολυκαταστήματα Attica.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/bumbleandbumble