ΚΟΥΡΕΜΑ

Το νέο κούρεμα της Emma Stone είναι σαφώς η τάση του φθινοπώρου

Πέρασε ένα καλοκαίρι που είδαμε πολλές αλλαγές στα μαλλιά των celebrities, τόσο στο χρώμα όσο και στο κούρεμα. Κι αυτή η τάση φυσικά έφτασε και στη χώρα μας με το κοντό καρέ να έχει γίνει η νέα εμμονή. Η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συντσάκη το τόλμησαν και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος έκαναν καλά. Εκτός του ότι τους πηγαίνει πολύ, το short bob θα είναι το κούρεμα του φθινοπώρου με την Emma Stone να το επιβεβαιώνει.

Μέχρι τώρα είχες συνδέσει την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό με την ιδιαίτερη πορτοκαλί απόχρωση που είχε στα μαλλιά της. Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι το φυσικό της είναι ξανθό και σε αυτό επέστρεψε. Την αλλαγή αυτή όμως συνόδευσε με  ένα πολύ κοντό καρέ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και προσθέτει επιπλέον πόντους στο στιλ της.

 

Η Emma Stone εμφανίστηκε με το νέο της κούρεμα, στα γυρίσματα της νέας σειράς που ετοιμάζει για το Netflix, Maniac. Μετά το μακρύ καρέ, το οποίο της πήγαινε εξαιρετικά, η Emma Stone δεν διστάζει να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της και να σου δώσει κι άλλον ένα λόγο να μην το φοβηθείς ούτε εσύ. Αν βρεις τον κατάλληλο κομμωτή, ένα τέτοιο κούρεμα μόνο επιπλέον στιλ θα μπορεί να σου χαρίσει.

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP