ΜΑΛΛΙΑ

Τελείωσες τη γυμναστική και δεν έχεις χρόνο να λουστείς; Κανένα πρόβλημα

Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να τα αποφύγεις εύκολα σε αυτή τη ζωή. Όπως ο έρωτας ή ο ιδρώτας μετά το γυμναστήριο. Για τον πρώτο το timing παίζει το ρόλο του, φίλη μου, για το δεύτερο (βλέπε ιδρώτας), το μπάνιο είναι η λύση- κλειδί. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που ακριβώς μετά το γυμναστήριο έχεις κανονίσει, βιάζεσαι και προφανώς δεν θέλεις να φύγεις με βρεγμένα μαλλιά; Βρήκαμε 3 κινήσεις ματ για να φρεσκάρεις το hairlook σου, χωρίς να χρειάζεται να λουστείς.

1. Ξηρό σαμπουάν

Αν τα μαλλιά σου είναι ελαφρώς νωπά, ψέκασε με το ξηρό σαμπουάν στις ρίζες τους, προκειμένου να τους δώσεις λίγο παραπάνω όγκο. Αυτό θα απορροφήσει τη λιπαρότητα, αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις στα στεγνά μαλλιά σου από τις ρίζες ως τις άκρες και να αφήσεις το προϊόν να σταθεροποιηθεί για λίγα δευτερόλεπτα κάνοντας μασάζ με τα δάχτυλά σου.

 

2. Στέγνωσέ τα

Αυτή τη φορά γύρνα το πιστολάκι στον κρύο αέρα και στέγνωσε τα νωπά από τον ιδρώτα μαλλιά σου για 3-5 λεπτά. Δώσε έμφαση στην περιοχή του αυχένα αλλά και γύρω από το πρόσωπό σου. Πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στις ρίζες των μαλλιών σου, προκειμένου να αποκτήσουν λίγο παραπάνω όγκο.

 

3. Το σωστό hairstyling

Wet look, ψηλό ponytail, χαμηλός sleek κότσος ή απλώς ένα μαντήλι στα μαλλιά. Για το τελευταίο εδώ μπορείς να δεις 6 τρόπους να το φορέσεις στα μαλλιά σου, κρύβοντας την όποια λιπαρότητα. Εναλλακτικά, δοκίμασε να πιάσεις τα μαλλιά σου σε boxer braids πριν πας γυμναστήριο.

A post shared by Erica Stolman (@fashionlush) on