ΜΑΛΛΙΑ

Το κόλπο για να κάνεις τις μπούκλες σου να φαίνονται πιο φυσικές

Έχεις καταφέρει να πετύχεις μόνη σου αυτές τις ανάλαφρες μπούκλες που τόσο έχεις μοχθήσει και μπορείς να το κάνεις μόνη μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού σου. Ξέρεις το σωστό τρόπο για να τις διατηρείς - θυμάσαι το κόλπο με το hairspray και τι σωστή εφαρμογή του;

Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις ένα ακόμα κόλπο για να πετύχεις το αποτέλεσμα που μοιάζει απόλυτα φυσικό. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για καμία περίπλοκη διαδικασία που θα σου πάρει πολύ χρόνο αλλά για ένα trick που απλά θα ανανεώσει το wavy hairlook σου χαρίζοντάς του πιο natural αποτέλεσμα.

Αυτό που χρειάζεται ένα απλά να κάνεις εναλλαγή στη φορά της τούφας, όταν τη γυρίζεις γύρω από το σίδερο ή το ψαλίδι. Όσο μεγαλύτερες τούφες πιάνεις τόσο πιο φυσικό βγαίνει το αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο η κάθε οι διπλανές τούφες θα έχουν διαφορετική φορά και θα μπλέκονται μεταξύ τους δίνοντας ένα πιο natural, beachy look.

Και σε περίπτωση που χρειάζεσαι ένα φρεσκάρισμα για το πως να κάνεις υπέροχες μπούκλες αυτά τα tutorials θα φρεσκάρουν τη μνήμη σου.