ΜΑΛΛΙΑ

H Chrissy Teigen μόλις έκανε πιο καλοκαιρινό το χρώμα των μαλλιών της

Ενώ την προηγούμενη σεζόν δεν προλαβαίναμε τις celebrities που εμφανίζονταν ξαφνικά με καρέ μαλλιά, τώρα πια η τάση επιβάλλει αλλαγή στο χρώμα. Μπορεί να φταίει το καλοκαίρι, μπορεί οι τόσες τεχνικές απλά να τις προκαλούν να αλλάξουν τα μαλλιά τους. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι εσύ έχεις πολλές πηγές για να πάρεις έμπνευση για την επόμενη φορά που θα βάψεις τα μαλλιά σου.

Η Chrissy Teigen είναι η από τις αυτές που έκαναν πρόσφατα μία αλλαγή στο hairlook της. Η όμορφη παρουσιάστρια και μαμά έβαψε τα μαλλιά της και το νέο χρώμα γνωστοποίησε μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στο twitter. Από το ζεστό καστανό με τα φωτεινά highlights που την είχαμε συνηθίσει, η Chrissy επέλεξε  να δώσει ένα πιο καλοκαιρινό ύφος στα μαλλιά της. Η απόχρωση που διάλεξε είναι η strawberry-blonde και υπεύθυνη γι’ αυτή την αλλαγή είναι η colorist Liz Jung από το Mèche Salon στο Los Angeles.

 

Αν και η φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας δεν είναι αντιπροσωπευτική, το νέο χρώμα φαίνεται να ταιριάζει πολύ στην όμορφη Chrissy, η οποία δεν είναι η μόνη που υπέκυψε σε αυτή την υπέροχη απόχρωση του ξανθού.

Δες μερικές ακόμα celebrities που έχουν περάσει από αυτό το στάδιο και έχε το κατά νου αν θες να κάνεις μία ανανεωτική κίνηση στο ξανθό σου ή απλά να αλλάξεις το καστανό σου.

Blake Lively

 

Isla Fischer

Rachel McAdams