ΜΑΛΛΙΑ

Χαλαρά

Κανένας καθωσπρεπισμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά όταν οι εκπτώσεις είναι πολλές και καλές ή τα ΣΚ μας δείχνουν πόσες ώρες μπορούμε να την περάσουμε χαλαρά και χωρίς κανένα στρες στον καναπέ, με ταινίες, ποπ κορν και φίλες που γελάνε δυνατά. Κι αυτή η αίσθηση ανεμελιάς ταιριάζει τόσο κι άλλο τόσο με ανάλαφρα μαλλιά, μπούκλες επιμελώς ατημέλητες, αλογοουρές που δεν ακολουθούν καθόλου κανόνες και πρέπει, αλλά και δεσίματα στα μαλλιά, που μας δίνουν μια εξίσου ξέγνοιαστη αίσθηση.

Το συμφωνούμε ότι μας πάει πολύ όλο αυτό το χαλαρά κι ωραία;

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair) on

Τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά ή αλλιώς messy hair είναι ό,τι πρέπει για το weekend μας. Μπορούν να γίνουν γρήγορα κι εύκολα.

A post shared by Kate Moss (@__katemoss) on

Αυτά τα ατημέλητα μαλλιά όμως έχουν τα δικά τους μικρά μυστικά για να πετύχουν και να δείχνουν εκθαμβωτικά και σέξι.

A post shared by Alexa (@alexachung) on

Το πρώτο και βασικότερο δε είναι η περιποίηση. Η χρήση σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκας, κατάλληλης για τον τύπο των μαλλιών σου απλώς επιβάλλεται.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Aν τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη για “extrême” επανόρθωση & θρέψη, σου προτείνω να δοκιμάσεις την εκπληκτική σειρά Phyto Keratine Extreme της Phyto Paris.

A post shared by Phyto Paris (@phytoparis) on

 

 

Για βαμμένα μαλλιά που θες να τους δώσεις έξτρα λάμψη η επιλογή σου είναι αυτό το υπέροχο λάδι, Elixir Ultime της Kerastase.

 

Kι ένα προϊόν, συγκεκριμένα ο πιο ονειρεμένος αφρός για κάθε τύπο μαλλιών και κυρίως για σένα που χεις λεπτή τρίχα και θες όγκο για να σου δείξει και το ατημέλητο και σέξι λουκ, είναι ο αφρός Thickening Full Form Mousse της Bumble & Bumble.

 

Το νου σου φίλη μου, να δίνεις το #beautylike σου σ ό,τι κάνεις να νιώθεις θεά έτσι απλά.

εις το επανιδείν

 

(κεντρική φωτο: instagram/jennychohair)