ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά στο MadWalk ήταν το κάτι άλλο

Κάποιος ομορφοχαμός έγινε στα παρασκήνια του MadWalk 2018 by Serkova. Η L'Oreal Professionnel, η οποία ορίζει και τις τάσεις στα μαλλιά παγκοσμίως, ανέλαβε μαζί με 11 υπέροχες κομμωτικές ομάδες τη δημιουργία των πιο αλλιώτικων και μοναδικών hairstyles για το πιο fashionable event της χρονιάς.

 

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, περισσότεροι από 150 επαγγελματίες hairstylists από 11 κομμωτήρια της χώρας ενώθηκαν καλλιτεχνικά με ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, προκειμένου να δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα μαλλιά για το φαντασμαγορικό show, δείχνοντας ή καλύτερα ζουμάροντας στις τελευταίες τάσεις της μόδας, που θα σου δώσουν κι έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Κι εννοείται ότι βρέθηκα στα παρασκήνια για να κρατήσω σημειώσεις. Κι εκεί μεταξύ λακ, δημιουργικού στρες, πάθους για τη μόδα και μια ευφάνταστη ακαταστασία να πρωταγωνιστεί, τα hair accessories, που είδα έχω να σου πω ότι θα «παίξουν» πολύ στα street style χτενίσματα, ενώ το θρυλικό έλαιο λάμψης Mythic Oil, σε συνδυασμό με το υπεραγαπημένο επαγγελματικό εργαλείο ισιώματος ατμού Steampod είναι στα must-have για να σου πετύχουν τα chic ponytails, που θα κάνεις ξανά και ξανά.

 

 

Στο μεταξύ, μείνε για λίγο παραπάνω στα κυματιστά ανάλαφρα μαλλιά, στα hair buns, καθώς και στο 20’ς λουκ με twist σε σχήμα σαλιγκαριού. Αν πάλι αγαπάς τα κοστούμια για τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις τα wet ανδρόγυνα λουκ ξανατοποθετούνται στις καθημερινές διαδρομές κι έχουν πολύ ενδιαφέρον.

 

πι.ες: Προσωπικά ξετρελάθηκα με τις wet wangs, τα κοτσιδάκια, τις μπούκλες δαχτυλίδι και το άρωμα της λακ. Και πιστεύω ότι τα παρασκήνια αποκαλύπτουν πάντα περισσότερο συναίσθημα από την πασαρέλα. Πίσω από το χειροκρότημα και τα δυνατά φώτα θα υπάρχουν πάντα οι καλλιτέχνες της φωτογραφίας, που θα καδράρουν στην τέχνη, στο στυλ και στην προετοιμασία.

 

Κάποιος είχες πει: «Τα σχέδια δεν αξίζουν τίποτα. Η διαδικασία του σχεδιασμού είναι το παν».

 

εις το επανιδείν