ΜΑΛΛΙΑ

Εννοείται ότι βρήκα το πιο σέξι προϊόν για το τριχωτό της κεφαλής

Αν είσαι σ' αυτή την κατηγορία του μπιουτόκοσμου που έχει να διαχειριστεί ένα ευαίσθητο τριχωτό με φαγούρα και καθόλου αποτέλεσμα στο όποιο χτένισμα, μόλις κλίκαρες στο σωστό θέμα. Να σου εξηγήσω ένα λεπτό. Ξέρεις ήδη ότι το καθαρό τριχωτό της κεφαλής αποτελεί τη βάση για το σωστό styling. Ναι; Αν δεν το ήξερες, πάλι, μόλις το έμαθες. Οπότε όταν το τριχωτό της κεφαλής σου είναι καταπονημένο (είτε από προϊόντα styling, είτε εξαιτίας της λιπαρότητας, κ.ά), δεν έχεις καμία ελπίδα σωτηρίας, πέρα από το να βρεις και να χρησιμοποιήσεις το σωστό προϊόν για την περίσταση.

 

Πάμε λοιπόν τώρα στο θέμα. Βρήκα το υπερπροϊόν Bb.Scalp Detox, της αγαπημένης μου Bumble & Bumble. Το δοκίμασα ένα βράδυ που είχα βρεθεί σ’ αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, μάλλον από σκληρό σαμπουάν και στα αλήθεια, τώρα, ενθουσιάστηκα. Πρόκειται για ένα υπερδροσερό, αναζωογονητικό με μικρο-φυσαλίδες βάλσαμο για το τριχωτό, που απομακρύνει τα κατάλοιπα από τη ρίζα. Ρωτώντας έμαθα ότι έχει μια ιδιαίτερη σύνθεση με μικκυλιακό νερό (που πιθανολογώ ότι κάνει κάτι μαγικό), σαλικυλικό οξύ (πασίγνωστο για τη δράση του), αλλά και ένα μείγμα: πανθενόλης, βιταμίνης B5, καφεΐνης και βιταμίνης E. Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι από την 1η κιόλας χρήση αναζωογονεί, τονώνει και επαναφέρει την ισορροπία χωρίς να απογυμνώνει την επιδερμίδα του τριχωτού. Ανεξάρτητα λοιπόν, εάν η αιτία είναι η ξηρότητα, η υπερβολική λιπαρότητα, η έντονη χρήση των ξηρών σαμπουάν ή τα όποια χτενίσματα έχουν προηγηθεί χειροτευρεύοντας την ευαισθησία, δοκίμασέ το!

 

Σ’ άλλα ωραία κι αλλιώτικα, αυτό το νέο must-have προϊόν έχει το #beautylike μου γιατί είναι σε μορφή αφρού και χαρίζει δροσιά και τόνωση στο δευτερόλεπτο. Επιπλέον, απομακρύνει τους ρύπους αφήνοντας το τριχωτό της κεφαλής καθαρό, αναζωογονημένο και έτοιμο να δεχτεί και να αναδείξει κάθε styling.

πι.ες: Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετά από μία εβδομάδα έντονου styling στα μαλλιά και μετά θα δώσεις κι εσύ το δικό σου #beautylike. Για να το εφαρμόσεις, ανακίνησε καλά, χώρισε τα μαλλιά σε μέρη, κράτησε όρθιο το προϊον και εφάρμοσε κατευθείαν στο δέρμα για μία διεγερτική θεραπεία. Κάνε μασάζ και άφησέ το να δράσει για τρία λεπτά. Ξέπλυνε και συνέχισε μετά με το αγαπημένο σου σαμπουάν.

εις το επανιδείν