ΜΑΛΛΙΑ

Αυτά τα hair looks δε θα βαρεθούμε να τα βλέπουμε το 2018

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μια αλλιώτικη βόλτα στα μεγαλύτερα ντεφιλέ του κόσμου, τρυπώνοντας σε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας παρασκήνια και εστιάζοντας στο instagram στις πιο δημιουργικές κι ευφάνταστες ομάδες hair stylists, εντοπίστηκαν τα μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη του 2018 και θα φορεθούν πολύ. Εμείς τα αποθεώνουμε ήδη και ορκιζόμαστε ότι δεν θα βαρεθούμε να τα βλέπουμε, να γράφουμε γι' αυτά και να σε σκουντάμε τρυφερά κι αγαπησιάρικα όλη τη χρονιά, προκειμένου να τα υιοθετήσεις με κάποια χαμογελάρα.

Βάλε να παίζει αυτό και ετοιμάσου να δώσεις το δικό σου #beautylike.

Ακόμη κι αν δεν είσαι από αυτές που ακολουθούν τυπικά τα trends ρίξε μια ματιά σ’ όσα συγκέντρωσα μετά από μια ατελείωτη βόλτα στις ψηφιακές γειτονιές του μπιουτόκοσμου. Ξεχώρισα hair looks που εκτός από φανταστικά διαισθάνομαι ότι θα φορεθούν από celebrities και φίλες μας μετά μανίας. Κι όχι άδικα.

#1 Άφρο

AP Photo/Luca Bruno

AP Photo/Luca Bruno

Δεν γίνεται να μην εντυπωσιάσεις μ’ ένα τέτοιο λουκ. Αν είσαι φυσική σγουρομάλλα θα λατρέψεις τη disco αισθητική του, που βλέπω να γυρνά ξανά για να σε δει να λικνίζεσαι έτσι ανεπιτήδευτα με ενθουσιασμό και χάρη.

A post shared by James pecis (@jamespecis) on

#2 Μακριά φράντζα

AP Photo/Zacharie Scheurer

AP Photo/Zacharie Scheurer

Εδώ βλέπουμε την Κάρλι Κλος, ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα να υποστηρίζει με μπόλικο σεξαπίλ αυτή την υπέροχη μακριά φράντζα μ’ ένα εξίσου υπέροχο χρώμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, να σκεφτείς αυτή την κουπ, ειδικά αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, καθώς το μακραίνει και ταιριάζει πολύ σε σένα που η πονηρή και κάπως εκπληκτική αυθάδικη στάση σου λανσάρεται/αναδεινύεται κι ως αξεσουάρ. 

A post shared by Orlando Pita (@orlandopita) on

#3 Κοντό

AP Photo/Diane Bondareff

AP Photo/Diane Bondareff

Το ανδρόγυνο επιστρέφει δυναμικά και όσες το τολμούν ξεχωρίζουν λέγεται για τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθησή τους. Προσωπικά με συμφέρει όλο αυτό, ακθώς πρόκειται για ένα λατρεμένο (μου) λουκ, που σ’ άλλα ωραία πρωτοφορέθηκε το 1968, από την εκπληκτική Μία Φάροου.

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

π.ες: Η νέα χρονιά είναι εδώ. Κι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για αλλαγές. Πάρε το χρόνο σου και γύρνα εδώ, να δώσεις #beautylike σ’ αυτό το λουκ που θα απογειώσει το δυναμισμό σου.

 

εις το επανιδείν

 

Κεντρική Φωτογραφία:  Jordan Strauss/Invision/AP