ΜΑΛΛΙΑ

Το μυστικό για πιο λαμπερά μαλλιά βρίσκεται στο σπίτι σου

Το χειμώνα τα μαλλιά σου δείχνουν πιο θαμπά, καθώς αφυδατώνονται από τον κρύο αέρα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους περισσότερο για να τους χαρίσεις την ενυδάτωση που έχουν ανάγκη αλλά και να ανακτήσουν τη λάμψη τους.

Αντί να τρέξεις στο κομμωτήριο όμως σου έχω μία πιο φυσική, άμεση και οικονομική λύση. Κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται στο παράθυρο της κουζίνας του σπιτιού σου και είναι ακριβώς ότι χρειάζονται τα μαλλιά σου.

 

Ο λόγος γίνεται για την αλόη που ομολογουμένως έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στην ομορφιά αλλά και στα μαλλιά. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κατ’ ευθείαν από τη γλάστρα. Πριν λουστείτε, κόψτε ένα φύλο αλόης στη μέση και μπείτε στο μπάνιο. Αφού τελειώσετε με το σαμπουάν, πάρτε το gel αλόης από το φύλλο και κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στο κεφάλι σας. Αφήστε το για 5′ και έπειτα ξεβγάζετε. Όσο περιμένετε είναι ευκαιρία για ένα γρήγορο scrub σώματος.

Τα μαλλιά σου θα ενυδατωθούν και θα αποκτήσουν τη λάμψη που τους στέρησε το κρύο του χειμώνα. Δοκίμασέ το 2-3 φορές και μάλλον θα υιοθετήσεις τη συνήθεια στην ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου.