ΜΑΛΛΙΑ

#UnicornHairInspo: Ας μιλήσουμε για το νέο hairlook της Paris Jackson

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Υπάρχουν μερικές αλλαγές στα μαλλιά των διάσημων κυριών που μας εμπνέεουν, όπως η παρακάτω της Lucy Hale που πριν λίγες μέρες αποφάσισε να ανοίξει περισσότερο το καστανό χρώμα στα μαλλιά της, υιοθετώντας μία καστανόξανθη (sunkissed) απόχρωση.

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

 

Υπάρχουν και μερικές (αλλαγές) για τις οποίες κρατάμε τις επιφυλάξεις μας -τουλάχιστον εγώ- όπως αυτή στα μαλλιά της Paris Jackson. Η 20χρονη ηθοποιός που πριν το Πάσχα την αφήσαμε με κοντά καστανόξανθα μαλλιά, εμφανίστηκε στα The Daily Front Row’s 4th Annual Fashion Awards στο Los Angeles με μακριά ίσια μαλλιά σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Ροζ, ανοιχτό μωβ, ροδακινί ενώνονταν με το πλατινέ ξανθό δημιουργώντας ένα rainbow εφέ.

 

Έμπνευση για τον Giannandrea, τον hairstylist που επιμελήθηκε την αλλαγή στα μαλλιά της, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στο Allure, αποτέλεσε ο τρόπος που ο  Jeremy Scott χρησιμοποιεί το χρώμα στις συλλογές του για τον Οίκο Moschino, διατηρώντας ταυτόχρονα το δροσερό και μοντέρνο στιλ της Paris.

 

Όσο για τους fans της Paris έσπευσαν να δηλώσουν τον ενθουσιασμό τους με τα σχόλια τους, κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και σε αυτό το σημείο σε ρωτώ Yes or No; Θα έκανες μία παρόμοια αλλαγή στα μαλλιά σου;

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP