ΚΟΥΡΕΜΑ

Πώς να καλύψεις τις αφέλειες όταν τις βαρεθείς

Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι να κουρευτώ είναι οι αφέλειες. Αμέσως μετά όμως σκέφτομαι τι θα κάνω όταν θα θέλω να μακρύνουν και λίγο διστάζω. Και να φανταστείς ανήκει στην τυχερή κατηγορία των γυναικών που τα μαλλιά τους μακραίνουν αρκετά γρήγορα.

Ωστόσο, φέτος τα hair trends έχουν κάνει αυτή την άχαρη περίοδο λίγο πιο εύκολη αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις hair clips, κορδέλες αλλά και μερικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τις αφέλειες μέχρι να φτάσουν στο μήκος που θες.

Εδώ θα μάθεις 3 εύκολους τρόπους για να έχεις ένα super hairstyle ακόμα κι όταν η τούφα που κάποτε ήταν οι αφέλειές σου τώρα είναι απλά άβολη.

#1 Χρησιμοποίησε μία πάστα μαλλιών με matte αποτέλεσμα και χώρισε τις αφέλεις στη μέση ή το πλάι. Έτισ θα έχεις μία στιλάτη φράντζα κι όχι τρίχες που μπλέκονται με τις βλεφαρίδες σου.

#2 Κάνε τη χωρίστρα από τη μεριά που συνηθίσεις και εκεί που είναι η μεγαλύτερη τούφα από τις αφέλειες βάλε τσιμπιδάκια. Έτσι κι αλλιώς αυτό το χτένισμα είναι hot αυτή την περίοδο.

#3 Για προχωρηένες: Θα χρειαστείς μία μικρή ποσότητα από ένα πηλό με matte υφή για να μπορείς να δουλέψεις τις αφέλεις. Κάνε πάλι χωρίστρα και από τη μεριά που έχεις τη φράντζα, προσπάθησε να ενώσεις -όχι να κολλήσεις- τα κοντά μαλλιά μετα υπόλοιπα. Κια τώρα ήρθε η ώρα να δείξεις πόσο καλά braids μπορείς να κάνεις. Ξεκίνα από τη βάση της χωρίστρας και κάνε ένα μισό στεφάνι κατά μήκους του κεφαλιού.

Δες το video για να έχεις σε εικόνα όλα τα 3 hairstyle tips για αφέλειες.