ΜΑΛΛΙΑ

5 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα μαλλιών

Εδώ και χρόνια, τη μάσκα μαλλιών τη χρησιμοποιείς μία- δύο φορές την εβδομάδα μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά, σωστά; (ρητορική ερώτηση). Κι όμως, πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως μπορείς να απλώσεις τη μάσκα μαλλιών ακόμη και σε στεγνά μαλλιά ή  λίγο πριν πέσεις για ύπνο;

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Η L’Oréal Paris δημιούργησε την πρώτη μάσκα πολλαπλών χρήσεων με εκλεκτό έλαιο καρύδας, την Elvive Extraordinary Oil Coconut Oil που είναι ειδικά σχεδιασμένη για κανονικά προς ξηρά μαλλιά και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου κάθε στιγμή της ημέρας. Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο, πως το έλαιο καρύδας είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία και γι αυτό το λόγο καθίσταται ιδανικό για τη φροντίδα των μαλλιών μας.

 

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα, λοιπόν; Σημείωνε:

#1: Στο λούσιμο

 

Άπλωσε τη μάσκα, μετά το σαμπουάν, άφησέ τη να δράσει για 2-3 λεπτά και ξέβγαλε. Τα μαλλιά σου θα δεις πως θα απολαύσουν την εντατική θρέψη και θα γίνουν πιο ευκολοχτένιστα.

# 2: Πριν κάνεις styling- Το μυστικό κατά του φριζαρίσματος 

 

Μετά το λούσιμο, άπλωσε λίγη ποσότητα στα μαλλιά σου. Με αυτόν τον τρόπο, το χτένισμά σου θα αποκτήσει τέλεια πειθαρχία και λάμψη, ενώ παράλληλα το φριζάρισμα θα περιοριστεί.

#3 : Λίγο πριν κοιμηθείς ως μάσκα ύπνου

 

Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ αφυδατωμένα και “διψουν” για ενυδάτωση, εφάρμοσε τη μάσκα  όσο είναι στεγνά, αφήνοντάς την να δράσει όλη τη νύχτα. Με αυτόν τον τρόπο αποκτούν βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Το πρωί μπορείς να τη ξεβγάλεις και να λουστείς κανονικά.

#4: Πριν το λούσιμο

 

Πριν λουστείς, άπλωσε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά και άφησέ  τη να δράσει 5 λεπτά για άμεση θρέψη.

#5: Αν θέλεις να κάνεις ένα γρήγορο φρεσκάρισμα

 

Εφάρμοσε τη μάσκα μέσα στην ημέρα, κάθε φορά  που νιώθεις τα μαλλιά σου να χάνουν την απαλότητά τους. Να είσαι σίγουρη πως μία μικρή ποσότητα της μάσκας στις άκρες θα τους χαρίσει την ανανέωση που χρειάζονται!