ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To μυστικό για να πετύχεις το τέλειο no-makeup look

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά makeup look, μιας και κάνει την επιδερμίδα μας να δείχνει πιο φρέσκια, λαμπερή και φυσική. Παρόλα αυτά, το no-makeup look έχει τα μυστικά του και τον τρόπο του, προκειμένου να πετύχουμε ένα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

 

Το πρώτο και σημαντικότερο, κρύβεται φυσικά στην επιλογή του σωστού συμμάχου- aka foundation. Ιδιαίτερα, λοιπόν, τώρα το καλοκαίρι καλό θα ήταν να επιλέγουμε  ένα foundation που θα συνδυάζει αντηλιακή προστασία και υπέροχη κάλυψη κάθε ατέλειας, όπως  το νέο SKIN EFFECT Foundation της DUST+CREAM.

 

Χάρη στη σύνθεση του, η επιδερμίδα αποκτά μια ομοιόμορφη όψη και μεταξένια υφή, ενώ παράλληλα παραμένει 100% ενυδατωμένη μιας και περιέχει υαλουρονικό οξύ και θαλάσσια εκχυλίσματα. Αυτό που χαρακτηρίζει το νέο Foundation του brand και το κάνει να ξεχωρίζει είναι πως προσφέρει μοναδική κάλυψη των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών, αφού η σύνθεση του περιέχει το τετραπεπτίδιο ως ενεργό συστατικό και η CC φόρμουλα του καλύπτει τις δυσχρωμίες και τις κοκκινίλες του προσώπου. Μπορείς να βρεις το SKIN EFFECT Foundation στην τιμή των 13,50€ αποκλειστικά στα καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM σε όλη την Ελλάδα και στο www.dustandcream.gr .