ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Camila Cabello βγάζει τη δική της συλλογή μακιγιάζ

Το τραγούδι της, Havana, ήταν αρκετό για να κάνει διάσημο το όνομά της και να κατακτήσει τη #1 θέση πολλών μουσικών charts σε όλο τον πλανήτη, κυριαρχώντας ακόμη και στην κορυφή του «Billboard Hot 100». Στα 21 της, η Camila Cabello έρχεται να κάνει ακόμη ένα όνειρό της πραγματικότητα, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τη  L’Oréal Paris και την κυκλοφορία της δικής της σειράς μακιγιάζ, CamilaxLOreal.

A post shared by camila (@camila_cabello) on

 

Ακολουθώντας τα βήματα επιτυχίας του «Havana», η τραγουδίστρια εμπνεύστηκε και ονόμασε τη συλλογή της – πως αλλιώς- “Havana”, αφιερώνοντάς την με αυτόν τον τρόπο στην πόλη γεννήθηκε, μεγάλωσε και της χάρισε την αναγνωρισιμότητα, την Αβάνα της Κούβας.

 

Η limited edition συλλογή μακιγιάζ της περιέχει 14 αγαπημένα προϊόντα της Camila, συμπεριλαμβανομένων bronzers, μολυβιών για τα φρύδια, eyeliner, lip gloss και σκιών για τα μάτια, όλα ιδανικά για να πετύχει μία γυναίκα ένα αβίαστα λαμπερό look.

«Είμαι πολύ περήφανη και ενθουσιασμένη για την Havana Collection» δηλώνει η ίδια και συνεχίζει: «Ήθελα να δημιουργήσω προϊόντα που όχι μόνο εγώ θα φορώ, αλλά θα ταιριάζουν εξίσου σε πολλούς τύπους επιδερμίδας. Για μένα, το να δείχνω και να αισθάνομαι καλά συμβάλλει στην αυτοπεποίθησή μου και εύχομαι να εμπνέω και άλλους ανθρώπους να αισθάνονται το ίδιο».

 

Για την ιστορία βέβαια, θα πρέπει να σου θυμίσω πως η τραγουδίστρια πέρυσι συμμετείχε και σε άλλες καμπάνιες της  L’Oréal Paris, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συλλογή θα λανσαριστεί παγκόσμια μέσα στον Αύγουστο.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/lorealmakeup