ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά τα ρουζ θα σου ανοίξουν την όρεξη

Πριν λίγο καιρό σου είχα μιλήσει για το #1 makeup trend που λατρεύω κάθε- μα ΚΑΘΕ- άνοιξη, κι  αυτό δεν είναι άλλο από το ρουζ στα ψηλότερα και χαμηλότερα σημεία των ζυγωματικών. Αυτή η φυσικά ροδαλή διάφανη απόχρωση, που διατηρείται φρέσκια όλη μέρα σαν να γύρισες μόλις από μία βόλτα στην εξοχή. Και ναι, με βεβαιότητα μπορώ να σου πω πως τα ρουζ είναι μέσα στα 3 must have του νεσεσέρ μου, πόσο μάλλον όταν αυτά έχουν μία τόσο λαχταριστή συσκευασία, όπως τα νέα Macaron Blush και Blender της Lancôme, που μοιάζουν με αληθινά μακαρόν.

Αντλώντας έμπνευση από το δημιουργικό κόσμο των γαλλικών ζαχαροπλαστείων, η  Lancôme δημιούργησε για τη φετινή Άνοιξη τη συλλογή French Temptation, μια λαχταριστή, γλυκιά συλλογή, με πρωταγωνιστές τις πιο υπέροχες αποχρώσεις και τις πιο δελεαστικές υφές.

 

 

Τα κλασσικά γλυκίσματα  αναδημιουργούνται μέσα από αναπάντεχες γεύσεις, μοντέρνα σχέδια, και πινελιές ζωηρών χρωμάτων ενώ το μακαρόν «κρύβει» συνταγή για το ρόδινο χρώμα στα μάγουλα. Κάπως έτσι, δημιουργήγθηκε το  Macaron Blush και Blender, ένα κρεμώδες ρουζ με γκουρμέ υφή που προσφέρει ένα φυσικό χρώμα στα μάγουλα.

 

Το καλύτερο part, βέβαια, είναι το ειδικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο κουτί τους με γεωμετρικά μοτίβα, στο οποίο περιέχεται από την μία πλευρά το κρεμώδες ρουζ  και από την άλλη το απαλό blender σε σχήμα macaron για τέλεια εφαρμογή.

 

Και σε αυτό το σημείο σε ρωτώ: Ακόμη αντιστέκεσαι;