BEAUTY LOOK

Το beauty look του Σαββατοκύριακου από την Laura Haddock

Ένα άκρως καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, όπου κι αν σε βρει, πρέπει να το αντιμετωπίσεις αντίστοιχα. Ακόμα κι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή άλλα παρόμοια events, καλό είναι να ακολουθήσεις τους στιλιστικούς καλοκαιρινούς κανόνες, αλλά και να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με το κατάλληλο beauty look. Ελαφρύ και λαμπερό μακιγιάζ και κομψό χτένισμα που θα σε προστατεύσει και από τη ζέστη είναι τα βασικά κι η Laura Haddock σου έχει τον ιδανικό συνδυασμό.

Στην περιοδεία της για την ταινία Transformers, στην οποία πρωταγωνιστεί, η Haddock έκανε δύο chic εμφανίσεις που τις συνόδευσε με ένα εξαιρετικό μακιγιάζ αλλά και hairstyle.

Rob Grabowski/Invision/AP

Για την πρεμιέρα της ταινίας στο Chicago, η όμορφη ηθοποιός επέλεξε μαζί με το pink-nude φόρεμά της ένα natural makeup με αρκετή λάμψη στα μάτια και nude χείλη. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail με χωσίτρα στη μέση, ενώ το εντυπωσιακό hair accesory έκανε τη διαφορά σε όλο το beauty look.

A post shared by Laura Haddock (@laurajhaddock) on

Στην αντίστοιχη πρεμιέρα στην Ιαπωνία, η Laura Haddock αποφάσισε να παίξει και πάλι σε μία nude απόχρωση για το φόρεμα, ενώ το beauty look της κινήθηκε σε πιο glam αισθητική. Smokey eyes με σκουρόχρωμα χείλη και λάμψεις να τονίζουν τις γωνίες της ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά στο μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα sleek updo με τα τσιμπιδάκια να τονίζουν και να αναδεικνύουν τη retro πλευρά του hairstyle.

A post shared by Sami Knight (@samiknighthair) on

Σε αυτό το hairstyle όμως πρέπει να δεις και το αξεσουάρ που στόλιζε τον κότσο της ηθοποιού και έκανε το χτένισμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Εσύ ωστόσο, μπορείς να το παραλείψεις να δεν θες να έχεις ένα τόσο επίσημο αποτέλεσμα.

Τι κρατάς από το beauty look της όμορφης Laura Hadock; Το σκούρο lipstick για το καλοκαίρι, τις πάντα χρήσιμες λάμψεις και τα αξεσουάρ μαλλιών.

Κεντρική φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP