MAKEUP

Ποια είναι η νέα ambassador της L’Oreal;

Aja Naomi King: Ίσως το όνομά της να το ακούς για πρώτη φορά. Ίσως και να το ξέρεις (αν είσαι fan της σειράς ''How to Get Away with Murder" ή έχεις δει τις ταινίες ''The Birth of a Nation'' και ''Four''). Σίγουρα όμως, μετά από αυτό το άρθρο, θα έχεις έναν παραπάνω λόγο να το συγκρατήσεις, εκτός από το γεγονός πως το δεύτερο κατά σειρά όνομά της είναι το Naomi και ασυνείδητα γίνεται το save στο μυαλό.

Γιατί σε αυτό το Instagram account με τους -μέχρι στιγμής- 692 χιλιάδες followers δε θα βρεις λαμπερές φωτογραφίσεις τύπου editorial, αλλά μία γυναίκα με πανέμορφη επιδερμίδα που μοιράζεται στιγμές με τους φίλους της, δεν ντρέπεται να κάνει αστείες γκριμάτσες, αγαπά τα boomerangs και τα φίλτρα του Snapchat , ανεβάζει backstage υλικό από τη δουλειά της, πρωταγωνιστεί σε street karaoke και λατρεύει το μικρό σκυλάκι της, τον Mister. Εκεί μάθαμε, λοιπόν, για τη νέα συνεργασία της με τη L’Oreal.

A post shared by Aja King (@ajanaomi_king) on

 

A post shared by Aja King (@ajanaomi_king) on

 

A post shared by Aja King (@ajanaomi_king) on

 

Μετά τις λαμπερές Julianne Moore, Eva Longoria, Elle Fanning, Camila Cabello και πολλές ακόμη διάσημες γυναίκες που υπήρξαν πρέσβειρες του iconic brand, που εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η Aja είναι το νέο πρόσωπο- μέλος στην οικογένεια της  L’Oreal.

A post shared by Aja King (@ajanaomi_king) on

 

”Μεγαλώνοντας, έβλεπα τη μαμά μου να απλώνει το μακιγιάζ της το πρωί και ήθελα και εγώ τόσο πολύ να γίνω μέρος αυτής της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς μαζί της. Βλέποντας πόσο απολάμβανε το μακιγιάζ της, με ενέπνευσε να το αγαπώ όσο και εκείνη” και συνεχίζει ”Το μακιγιάζ έγινε η πανοπλία μου μεγαλώνοντας. Μου άφηνε μια αίσθηση προστασίας, δίνοντάς μου τη δύναμη και την εμπιστοσύνη να αντιμετωπίσω τον κόσμο με τον τρόπο που ήθελα” λέει χαρακτηριστικά.

A post shared by Aja King (@ajanaomi_king) on

 

Η πρώτη της print και digital καμπάνια θα βγει στην Αμερική στις αρχές του 2018 και θα είναι για τη νέα συλλογή μακιγιάζ, True Match Lumi Glow.

Κι αν είσαι beauty addict, τώρα πια δεν χρειάζεσαι καμία άλλη σύσταση για την Aja!