MAKEUP

Πάρε έμπνευση για το μακιγιάζ σου από την Saoirse Ronan

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν, οι glitter/ μεταλλικές σκιές και το εντυπωσιακό cat eye look να είναι τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς τις λέξεις «λαμπερό μακιγιάζ», όμως αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, τότε αυτό το ΣΚ δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από το look της Saorise Ronan για ένα πιο ροκ glam μακιγιάζ.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα στο κόκκινο χαλί των New York Film Critics Circle Awards στη Νέα Υόρκη υιοθετώντας την τάση των vamp lips (aka πολύ σκούρων αποχρώσεων στα χείλη).

A post shared by Saoirse Ronan (@saoirse_ronans) on

 

Στην ουσία αυτό που έκανε η Saorise ήταν να δημιουργήσει μία ελαφριά καλυπτική βάση στην επιδερμίδα του προσώπου της, τονίζοντας τα χείλη της με μία σκούρα δαμασκηνί απόχρωση. Όσο αφορά στα μάτια, η νεαρή ηθοποιός προτίμησε αντί να τα αφήσει εντελώς άβαφα, να απλώσει μία λευκή ιριδίζουσα σκιά, προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο μία διακριτική λάμψη στο μακιγιάζ της.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Last but not least: Η επιλογή της να φορέσει ένα λευκό σακάκι δημιουργούσε την τέλεια ισορροπία με το μακιγιάζ της, ενώ το sleek χτένισμά της αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

A post shared by Saoirse Ronan (@saoirse_ronans) on

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP