KENDALL JENNER

Οι αδερφές Kardashian-Jenner ποζάρουν με το πιο φυσικό μακιγιάζ

Η Kim Kardashian δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις αδερφές της Kylie, Kourtney και Kendall  να ποζάρουν σχεδόν χωρίς μακιγιάζ κι ενώ περίμεναν την Khloe για να της κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά της. Ξέρω, τις έχεις συνηθίσει να είναι πάντα μακιγιαρισμένες -κυρίως την Kim και την Kylie- αλλά αυτή τη φορά επέλεξαν μία πιο flawless εκδοχή του natural makeup.

Και οι 4 έχουν μία αψεγάδιαστη βάση, με ένα ελαφρύ, σχεδόν ανεπαίσθητο eyeliner στο πάνω βλέφαρο και λίγο mascara. Όλες τους είχαν ολοκληρώσει το μακιγιάζ με μία nude απόχρωση για τα χείλη και φυσικά καλοσχηματισμένα φρύδια. Κάτι ακόμα κοινό ήταν και τα sleek μαλλιά τους, τα οποία ίσια και ελεύθερα κάτω έδιναν μία ακόμα πιο minimal διάσταση στο makeup look τους.

 

Προφανώς καμία δεν έχει αμελήσει το contouring, αφού τώρα έχουν το ιδανικό kit από την πρώτη διδάξασα, Kim Kardashian. Μπορεί να εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις 25 ώρες, αλλά εκείνες σίγουρα δεν έμειναν παραπονεμένες. Και η αλήθεια είναι, αν κρίνουμε από αυτή τη φωτογραφία, ότι οι αδερφές Kardashian-Jenner ξέρουν καλά την τεχνική του contouring, αφού μάλλον έμαθαν από την guru του είδους, Kim.

Μην ξεχάσουμε να πούμε χρόνια πολλά στην Khloe, για τη χάρη της οποίας ανέβηκε κι αυτή η φωτογραφία!

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP