MAKEUP

Αυτή η vlogger κάνει το μακιγιάζ της κάτω από το νερό

Αν είσαι makeup junkie σίγουρα θα έχεις δει στη ζωή σου άπειρα tutorials μακιγιάζ στο Youtube και το Instagram. Καθρέφτης, κάμερα, μπουντουάρ (συνήθως στην κρεβατοκάμαρα) και εκατοντάδες καλλυντικά τριγύρω είναι τα βασικά σημεία μιας βίντεο- παραγωγής. Αυτό το makeup tutorial, όμως, είμαι σίγουρη πως δεν το έχεις ξαναδεί στη ζωή σου ή για την ακρίβεια δεν πήγαινε ο νους σου ότι κάποια στιγμή θα το έβλεπες γιατί  πολύ απλά καμία από εμάς δεν θα σκεφτόταν να βαφτεί κάτω από το νερό.

Και κάπως έτσι, η fashion και beauty vlogger με το όνομα Me+fashion στο Instagram, έγινε (ακόμη πιο) διάσημη αποφασίζοντας να κάνει ένα ”υποβρύχιο” μακιγιάζ, να ξεκινήσει το #underwatermakeupchallenge και να ανεβάσει το σχετικό βιντεάκιστον Insta-λογαριασμό της, το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο views.

A post shared by Me+fashion (@meplusfashion) on

 

Βρίσκει τη σωστή απόχρωση ρουζ, το απλώνει με τα χέρια της, βάφει τα φρύδια της με πινέλο, κάνει ένα mini contouring, γυρίζει τις βλεφαρίδες της με ψαλιδάκι, βάζει μάσκαρα και υγρό κραγιόν και βγαίνει από την πισίνα.

A post shared by Me+fashion (@meplusfashion) on

 

Ναι, είναι από αυτές τις φορές που χρειάζεται να δεις κάτι παραπάνω από μία φορά για να το εμπεδώσεις. Πάτα play και έλα να συζητήσουμε για τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ της, την underwater άνεση της και γενικότερα την όλη φάση ”μπαίνω στην πισίνα άβαφη και βγαίνω έτοιμη για βόλτα”.

Φυσικά, δε θα σε ρωτήσω αν θα το δοκίμαζες γιατί υποθέτω ότι αν το έκανες, κάτι θα είχε ακουστεί εντός των ελληνικών συνόρων.