BEAUTY LOOK

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα MAD VMA 2017 (και θα αντιγράψουμε σίγουρα)

Σε κάθε επίσημη εμφάνιση, οι διάσημες κυρίες βάζουν τα δυνατά τους τόσο στο outfit όσο και στο beauty look που θα το συνοδεύσει. Εννοείται ότι στα MAD VMA 2017 δε θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε προσεκτικά τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Για να τα δεις από κοντά όμως, τρύπωσα στα παρασκήνια για να βρω τα πιο εντυπωσιακά, κομψά, στιλάτα και ενδιαφέροντα beauty looks. Ιδού.

Glam updos, metallic makeup details, ρομαντικοί κότσοι, mermaid waves και natural μακιγιάζ είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρεις για να πάρεις μία ιδέα πριν ξεκινήσουμε.

Μαίρη Συνατσάκη

Άψογο blue metallic eyeliner (που αναδεικνύεται και από τα εντυπωσιακά feather σκουλαρίκια) με το υπόλοιπο μακιγιάζ να παραμένει σε γήινες αποχρώσεις. Αυτή είναι η απόδειξη ότι μπορείς να βάλεις χρώμα στα μάτια σου φέτος το καλοκαίρι, χωρίς να δείχνεις καθόλου υπερβολική.

 

Το εντυπωσιακό updo, δια χειρός Σπύρου Σαμοΐλη, ταίριαζε άψογα με το σύνολο και μας έδειξε μία πιο rock & glam πλευρά της Μαίρης που μας αρέσει πολύ.

Ελένη Φουρέιρα

 

Δεν μπορώ παρά να εκθειάσω το εξαιρετικό pixie cut της Ελένης Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια έχει κάνει πολύ σωστή επιλογή και μπορείς να την χαρακτηρίσεις πολύ εύκολα style icon. Μόνο εκείνη μπορεί να το κάνει να δείχνει τόσο updated. Το retro-glam μαλλί της συνόδευσε ένα nude makeup με έντονο βλέμμα, το οποίο έφερνε την ισορροπία μεταξύ του εντυπωσιακού hairstyle και του λαμπερού outfit.

Έλενα Παπαρίζου

Ο Στέφανος Βασιλάκης είχε φροντίσει για τα mermaid μαλλιά (όπως μου είπε) της Έλενας Παπαρίζου. Άκρως καλοκαιρινά waves, που ταίριαζαν με το φόρεμα αλλά και το λαμπερό μακιγιάζ της τραγουδίστριας. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δοκιμάσεις αυτή την εκδοχή την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις ένα wavy χτένισμα.

Μαρία Μπεκατώρου

Βλέποντας το φόρεμά της, καταλαβαίνεις τη ρομαντική διάθεση του look της παρουσιάστριας. Η Μαρία Μπεκατώρου συνδύασε το princess outfit με ένα μακιγιάζ σε nude-pink τόνους και ένα ψηλό ballerina bun.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης όμως που επιμελήθηκε το hairlook της φρόντισε να κάνει πιο ενδιαφέρον το μαλλί στολίζοντας την κάτω μεριά του κότσου με tiny braids, τα οποία παραμένουν ακόμα αγαπημένη τάση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Simple & chic η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μαλλιά και μακιγιάζ. Ανάλαφρα waves και έντονα μάτια ήταν τα βασικά σημεία του beauty look της που ολοκλήρωναν το εντυπωσιακό της outfit με τον καλύτερο τρόπο.

Ιλένια Williams

Pale pink lips και smokey eyes σε ελαφρώς μεταλλική γκρι απόχρωση για την όμορφη Ιλένια. Το center part χτένισμα με τα ελαφριά σπασίματα έκανε πιο ανάλαφρο το beauty look της.

Εδώ με άλλο outfit και πιάσιμο στα μαλλιά. Ορίστε μία καλή ιδέα για να ανανεώσεις κι εσύ το hairlook σου με μία απλή κίνηση. Ένα απλό πιάσιμο προς τα πίσω και μερικές τούφες να έχουν ξεφύγει μπροστά για πιο cool αποτέλεσμα.

Demy

Η απόλυτη φυσικότητα σε μαλλιά και μακιγιάζ. Η Demy έδωσε μία φυσικότητα στο hairlook της και το ίδιο έκανε και με το μακιγιάζ. Έπαιξε με τις λάμψεις και χρησιμοποίησε λίγο bronzer για να δώσει μία ακόμα natural πινελιά στο beauty look.

Λάουρα Νάργες

Κι ενώ περιμέναμε η Λάουρα να κάνει ένα περίτεχνο braid μετά την τόση εξάσκηση στο Survivor, εκείνη εμφανίστηκε με girly space buns που η αλήθεια είναι ταίριαζαν με όλο το look.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Wavy μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις για το πρώτο outfit της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια έβαλε τα κόκκινα κι έπιασε ένα half bun στα μαλλιά της, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης κόκκινο κραγιόν.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία στα χτενίσματα και μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες. Ωστόσο, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έλειπε ένα total peachy makeup, το οποίο έχει ήδη διαδοθεί παντού.

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson