BEAUTY

Μόλις βρήκαμε το απόλυτο καλοκαιρινό mist προσώπου

Οι συστάσεις είναι περιττές όταν μιλάμε για το FIX+ της MAC. Αν πάλι έπρεπε να συγκεντρώσω σε μία μόνο πρόταση τις μαγικές του ιδιότητες, θα σου έλεγα πως πρόκειται για αυτό το φανταστικό mist προσώπου που ενυδατώνει, αναζωογονεί την επιδερμίδα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε στιγμή της ημέρας σου: είτε πριν το foundation (ως primer)  ή την ενυδατική κρέμα για extra ενυδάτωση,  είτε μετά προκειμένου να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου (aka ως setting spray) και να προσθέσεις μία διακριτική λάμψη στο look σου, χωρίς βέβαια, αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις  κατά τη διάρκεια της ημέρας για ένα άμεσο boost ενυδάτωσης ή ένα γρήγορο φρεσκάρισμα του makeup σου. Δεν συγκαταλέγεται εξάλλου τυχαία μέσα στα iconic προϊόντα του brand και σε αυτά που χρησιμοποιούνται περισσότερο στο backstage πολλών fashion shows.

Κι ενώ μέχρι στιγμής το Fix+ στην original εκδοχή του ήταν μονόδρομος στο νεσεσέρ μας, ενόψει καλοκαιριού το cult αγαπημένο ενυδατικό mist ξεκίνησε να κυκλοφορεί σε νέα τέσσερα αρώματα και υφές που δεν γίνεται να μην σε προκαλέσουν να να τα δοκιμάσεις.

 

Ρομαντικό τριαντάφυλλο, χαλαρωτική λεβάντα, κρεμώδη καρύδα έρχονται να ολοκληρώσουν την αρωματική τεράδα μαζί με την original- και ήδη best seller- version του  FIX+, ενώ παράλληλα, τα shimmering Pinklite και Goldlite και  Matte θα σε φέρουν αντιμέτωπη με το δίλημμα λάμψη ή ματ αποτέλεσμα;

 

Κι αν πλάι στο καλοκαίρι βάζεις τη λέξη καρύδα, όπως εγώ, το  Prep + Prime Fix+ Coconut είμαι σίγουρη πως θα γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό mist για το πρόσωπό σου. (Το δικό μου έγινε σίγουρα).

 

Εσένα ποιο είναι το δικό αγαπημένο; Τι ψηφίζεις για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου: Ματ ή shimmery εφέ;

 

Extra summer beauty tip: Βάλε το Fix+ στο ψυγείο λίγη ώρα πριν το χρησιμοποιήσεις για ένα ακόμη πιο δροσερό αποτέλεσμα!

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ maccosmeticsgreece