BEAUTY TIPS

Τα 4 βήματα για να διαρκεί περισσότερο το κραγιόν στα χείλη σου

Το πόσο αγαπάμε τα lipstick, ανεξάρτητα από την εποχή, μάλλον δε χρειάζεται να στο πούμε, αφού σε πολλά άρθρα μας σου έχουμε μιλήσει για το πόσο ολοκληρώνουν ένα μακιγιάζ (πρωινό και βραδινό) και για την ξεχωριστή πινελιά που δίνουν στο look σου.

Όσο όμως κι αν τους έχουμε αδυναμία, δεν παύουν να μας δημιουργούν ένα πολύ βασικό πρόβλημα: συνήθως δεν έχουν διάρκεια. Κι αυτό, ναι, είναι κάτι άβολο και σίγουρα εκνευριστικό. Όχι πια.

Υπάρχουν 4 βήματα που αν τα ακολουθήσεις σίγουρα θα έχει περισσότερη διάρκεια το κραγιόν στα χείλη σου, κάτι που θα σε απαλλάξει από τον μπελά να το ανανεώνεις διαρκώς.

1) Δημιούργησε μια ολοκληρωμένη βάση

Μπορεί να υπάρχουν εκείνες οι μέρες που να βαριέσαι να κάνεις όλη τη διαδικασία ενός πλήρους μακιγιάζ, όμως μόνο έτσι θα αναδειχθεί όπως του αξίζει το κραγιόν σου και κατά συνέπεια θα δείχνει πιο ολοκληρωμένο χρωματικά το πρόσωπό σου. Επιπλέον, το foundation που περνάς στο υπόλοιπο πρόσωπο, είναι και μια πολύ καλή βάση για τα χείλη.

2) Δώσε σχήμα στα χείλη σου

Δεν αρκεί να έχεις ένα πολύ καλό κραγιόν για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες. Χρειάζεσαι κι ένα μολύβι που θα δώσει όρια στα χείλη σου και θα σε κατευθύνει για το πώς πρέπει να κινηθείς. Επιπλέον, τα μολύβια συνήθως κρατούν περισσότερο από τα κραγιόν, οπότε βάζοντας λίγη ποσότητα και στο εσωτερικό των χειλιών εκτός από το περίγραμμα βοηθάς το κραγιόν σου να διαρκέσει πιο πολύ.

3) Χρησιμοποίησε την πούδρα σου

Μετά το περίγραμμα και πριν την εφαρμογή του κραγιόν, πέρνα ταμποναριστά στα χείλη λίγη από την πούδρα σου, για να δημιουργήσεις τη mat βάση που θα χαρίσει διάρκεια στο lipstick σου. Θα την ξαναχρειαστείς και μετά την εφαρμογή του κραγιόν.

4) Φόρα το κραγιόν σου

Έχοντας κάνει τα 3 προηγούμενα, είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις το κραγιόν σου και να ολοκληρώσεις με τον πιο φωτεινό τρόπο το μακιγιάζ σου. Πριν βγεις από το σπίτι, ξανά εφάρμοσε λίγη πούδρα ταμποναριστά και είσαι έτοιμη.